Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
prosím o radu,proč se nemůžu domluvit s výše uvedeným programem.
1. Mám origo film a chci ho překonvertovat do .avi (totéž i u .mpg). Navolím video,vše do .avi a spustím konverzi. Jenže výsledkem není jeden soubor o velikosti cca 700 MB,jak bych si představoval,ale opět hromada souborů typu VTS 1.01, VTS 1.02 atd.,pouze celková velikost je menší.
2. Překonvertovaný film (do .mpg) jsem si zkopíroval na USB flashku a chtěl si film přehrát v TV z DVB-T přijímače. DVB-T přehrává .mpg (avi nikoliv),ale při přehrávání jde pouze obraz.Zvuk nefunguje.
Poradíte mi někdo prosím,kde je chyba v nastavení? Nechci se v tom hrabat sám,ať ta nastavení úplně nerozhasím.
Děkuji,pěkný večer.
1. Jestli tomu dobře rozumím, konvertoval jste datovou strukturu DVD, ktera se sklada prave ze souboru VTS_01_0.VOB , 01_1, 01_2, atd.. To jsou kapitoly filmu. Nejdriv musite ve format factory tyto soubory spojit v jeden soubor viz posledni moznost -> Pokročilé -> Sloučení souborů.
2. Musíte zvolit audio kodek, který podporuje vaše zařízení ... tipuji, že AC3 Vám to přehraje. Nekodovat do MP3! Kdyz to neveme AC3, vyzkousejte PCM.
Pravidla poradny - Zakázáno
Z7 - poskytovat návod k páchání trestných činů mj. také nelegálního šíření softwaru, autorských děl atd.
Toto není server pro rady s nelegální činnosí a šíření nelegálního obsahu. Řádně čtěte pravidla poradny zde
Hans S.
Co kdyby sis přečetl pořádně otázku. Tazatel žádá o radu s ovládáním programu, který je free.
I přesto, že se jedná o legální program tak žádá o radu s konverzí originálního filmu, což je nelegální kopírování a šíření bez souhlasu vlastníka licence.
doplněno 07.08.11 18:56:Vysvětlím Vám to na příkladu.
Je jedno jesti vyrazíte okno od cizího auta svým páčidlem a nebo jestli na to použijete sousedovu "kradenou"cihlu.
Stále je to nelegální činnost.
tak tak Yakub má pravdu naopak vy se dopouštíte tresného činu podle § 174 Křivé obvinění tr.z.
doplněno 07.08.11 22:52:A přečtěte si autorský zákon
doplněno 07.08.11 23:03:Jinak vstup musíš dát tady
doplněno 07.08.11 23:05:Zvuk musí být do mp2 nebo PCM
doplněno 07.08.11 23:10:ted jsem se dival co mám nahrany dvb-t tak zvuk mp1 layer2 48khz vzorek a 256 cbr
doplněno 07.08.11 23:23:Zákon č. 121/2000 Sb., zákon o právu autorském, o právech souvisejících s právem autorským a ...
§ 30 Volná užití
(1) Za užití díla podle tohoto zákona se nepovažuje užití pro osobní potřebu fyzické osoby, jehož účelem není dosažení přímého nebo nepřímého hospodářského nebo obchodního prospěchu, nestanoví-li tento zákon jinak.
Hansi, kopie pro zálohu či konverze do jiného formátu pro vlastní potřebu snad není problém!
Juldab i Yakub:
P.S. Nehrajte si, prosím, na syslíka či osáka...
doplněno 07.08.11 23:57:... a může si to i vypálit, už to zaplatil při koupi prázdného média...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.