Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Adresář v Gmailu

Od: mijodel* odpovědí: 3 změna:

Prosím, může mi někdo poradit jak zadat adresy či adresu příjemců e-
mailu v Gmailu? Musím do kolonky komu pracně a ručně přepisovat všechny
adresy, či stačí nějak zadat, označit více adres najednou? Když kliknu na
Komu, tak se otevře adresář, tam označím adresu se jménem,
(odfajfknu), ale jak to aktivovat aby to bylo v kolonce komu odeslat, aby se to dostalo do mejlu? V mejlu, v kolonce komu, se mi ty
označené adresy neobjeví. Mám všechny adresy importované z mejlové schránky Windows Live Maill. DÍKY... M.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jdyž su v tom adresáři něco označíte, tak pak to ativujede kliknutím na "dokončit".

Krom toho když začnu do kolonky Komu psát, tak mi to samo nabídne adresy z adresáře, které s tím, co píšu, souvisí.

doplněno 07.08.11 08:14:

Taky můžete v adresáři vytvoři skupinu a pak ji zaávat (jako výše) najednou

mijodel*
hodnocení

Díky, problém vyřešen. Ono tam totiž dole v adresáři žádné tlačítko dokončit nebylo, jenom malé okénko - pole komu a tam se ukázala vybraná jména ale do mejlu jsem je nedostal. Jinak bych na to přišel a to jsem hledal a dělal všechno možné. Z toho by se jeden p... Zkoušel jsem zvětšit i zmenšit okno adresáře, roztáhnout podélně nebo i příčně, nikde nic. Až mě něco osvítilo a přejížděl jsem pravým i levým stisknutým myšítkem dole v pravém rohu a konečně se to objevilo a zviditelnilo.Těď to vždy musím tak udělat, (stisknout pravé), jinak tam nic není. Fungujne to, v mejlu se označené adresy ukazují. Takže dík.

Tak to je dobře, jsem sám rád, i když na tom tak úplnou zásluhu nemám. Je to zvláštní, já tam to tlačítko mám stále, že by to bylo někde v nastavení? Ale nakonec je to jedno, hlavně že to chodí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]