Nejste přihlášen/a.
Aktualizoval jsem si BIOS a nejde mi sputsit windows hodí to chybu viz screen 3x.cz/... Když spustím Windows v nouzovém režimu spustit lze.
Pokud pominu, že aktualizovat bios většinou neni nutné, tak vyresetoval jsi po aktualizaci bios? Nastavil jsi vŠechno tak jak má být?
Po aktulizaci BIOSu je standardně default konfigurace
Zkusil jsem dát safe-load nepomohlo to. Já si spíš myslím, že s novým biosem je spíše v nekompaktibilitě nějaký ovládač ve Windows, ale když to neřkne jaký tak je to hledání jehly v kupce sena. zatím jsem tam nahrál starší bios a ten zatím jde,
Hihihi, ale dělá se ještě reset CMOS, kdyby něco. Obecně se to i doporušuje a jelikož jsi psal nejde to tak jsem se ptal na tohle jako první.
Pokud neměla aktualizace nějaký logický a hlavně tedy funkční důvod tak bych ji nedělal...i když to jsi nechtěl slyšet viď Já bych to na ovladač neviděl, ale odhaduji
Doplním že reset CMOS se provede tak, že vyjmeš baterii, která je na základní desce a po cca 5-6 minutách (raděi déle) jí tam zas vrátíš...
Většinou stačí tak minuta. Samozřejmě při odpojeném počítači.
Ale lepší cesta je přehodít jumper /takový knoflík/ na pozici CLR_CMOS (CLR_BIOS)/je to na desce napsaný, stačí se podívat/. TO je nejspolehlivější cesta. Jinak pak doporučuju to píchnout do sítě a počítač pustit. On se samozřejmě nepustí, ale smaže to ten BIOS.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.