Nejste přihlášen/a.
ahoj vsichni chtel jsem se zeptat kdyz hraju treba singularity nebo hawx tak hraju asi tak 5 minut a potom se mi to cele sekne a vrati se mi to na hlavni stranku s hlaskou ze program byl ukoncen uz nevim co s tim mam delat mam dvoujadro 3,3,5gb ram a grafiku 128 limitovanou edici ktera slapala na batlefieldu na plno a uplne v pohode.uz jsem ty dve hry i preinstaloval a snizil rozliseni a je to to same tak uz nevim diky moc za rady karasek
co za operacni system? zdali jsou Hry napr. podporovany pod Windows7. Dale me napada stahnout si nejaky patch ... a pokud je hra cracknuta, tak se nasledkum nedivit
Začal bych tím, že bych si vzal štěteček a všechny kerty a hlavně chladiče bych učistil od prachu. Dále bych provedl aktualizace DirectX. Jinak na hraní XP už dnes nestačí, protože nepodporují DirectX 11 ani 10. Existují-li opravy /patchy/, určitě doinstalovat. Je-li hra crackovaná, tak doporučuji vůbec nehrát. nejnže ty cracky kolikrát ani nefungují, ale hlavně otevírají zadní vrátka systému, čímž se výrazně zvyšuje šance možné infekce.
Jinak uričtě doporučuji před hraním vypnout všechny programy, i ty které běží na pozadí /Skype, ICQ a další různé utilitiy a hlouposti/. Případně zkuste Game Booster, ale nevím nevím.
Pokud máte grafickou kartu 128MB RAM, to dneska na hry není vončo, doporučoval bych koupit novější výkonnější.
Jinak teď nevím, kolik máte frekvenci procesoru /3GHz?/, kolik MB RAM /3,5GB/ - není to z toho zápisu přímo poznat.
Další doporučení. pravidelně defragmentovat disk, čistit registr od zbytečných a špatných záznamů a občas projet počítač antivirovým a antispyware programem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.