Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problémy se zvukem při přehrávání na ntb

Od: dance® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, potřebuju poradit. Při přehrávání filmů, písniček, videí na ntb se mi po 30 sek. vypne zvuk a sám se nezapne. Neporadíte mi prosím, co s tím? Nejspíš mám na ntb nějak špatně nastavený zvuk, ale nemohu přijít, kde toto změnit. . Poradíte mi pls co s tím?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

klusik*
hodnocení

0x

Ahoj, protože nepíšeš detaily, usuzuji na "průměr", takže Windows nějakého typu.

Co to znamená, že "se vypne zvuk"? Já chápu, není nic slyšet, ale ztlumí se vám mixér? Nebo třeba zablokuje zvukovka?

Zkuste pravým tlačítkem mrknout na tento počítač a dáš "spravovat" Tam koukněte do "Správa zařízení" a najděte zvukovku, jestli to u ní nepíše problém. Pokud ne, viděl bych to buď na ovladač, anebo klidně i na nějaký jiný problém.

Jaká je to zvukovka? Máte v PC pouze jednu zvukovku? Pokud nepřehráváte filmy/písničky, zvuk vydrží, dokud je nezapnete?

Jakým přehrávačem to přehráváte? Není špatný ten přehrávač? (že ztlumí třeba ten zvuk ...)

kia*
hodnocení

0x

Ahoj, měla jsem ten samý problém s ntb. Zvuk šel a najednou nic. Nebo nešel a začal jít. Pak šel několik dní v poho a pak zas vůbec. Bratr mi kvůli tomu počítač několikrát přeinstaloval, myslela jsem že je to mechanické ale bylo to prý softwarem. Dopadlo to tak, že jsem si k NTB koupila reprobedničky a dva roky bez problémů.. Vtipné je, že teď už asi rok zvuk zase normálně funguje a repráčky vůbec nezapínám:) Prostě dodnes záhada jak Brno;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]