Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

NFS Underground 2 - jak najít další závody

Od: blesk1996 odpovědí: 6 změna:

Čau chci se zeptat, udělal jsem všechny závody v prvním a druhým městě ale neotevře se mi 3 město musím prý najít ještě nějaký závody ale kde jsou? dík

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

blesk1996
hodnocení

Už jsem to našel, dík :)

dasty*

Chtěl bych se zeptat kdes našel ty závody...Já už jsem několikrát projel snad celý město ale nenašel...PLS ozvěte se mi někdo na mail daniel.strnad@email.cz nebo sem

alan25cz

Global.ini hidden street racer vlož global ini do složky instalované ze hrou do složky global vlož soubor Global.ini mělo byto fungovat jak má já teda nemusím protože mám koupenou univerzální hru sice mi sem tam přestane správně pracovat ale nevím proč ani teqam ea neví proč to tak je

pero*
hodnocení

0x

Zdravíčko pařani stařičkých NFS U. 2 . Chci se zeptatjak je to s těma skrýtýma závodama? To se další objeví, až, když jeden skrytý vyhraji? Zdá se mi, že jezdím po městě, nikde nic a pak tam najednou je skrytý závod...

Jak to je?

Díky. Pér.

blesk1996
hodnocení

Abych pravdu řekl. Už nevím. Ale jezdil jsem po celým městě a pak na tu horu na to parkoviště tam taky byly nějaký závody. Ale myslím že to bylo že jsme musel dát 5-10 závodu s autem jak jezdí volně jinak fakt už nevím.

per
hodnocení

0x

No budu jezdit dále a hledat...

Kdyby měl někdo nějaký typ, jak na skryté závody, neváhejte se podělit :)

Díky. Pér.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]