Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mam verzi geforce 8 series 8400gs a když jsem byl u něj tak má geforce 7 series 7600 GT a mu funguje mu dobře na hrání na nové můj kámoš mi pučil novou hru mass effect2 zkoušel jsem hrát ale seká a to mam 3gb ram!a i 3,20ghz!a je pentium 4 celeron D nevíte jak zvyšit vykon ve hře a nebo mam stahnout ňáke nejnovejší nvidia?dekuju
Ahoj.
Přiznám se Ti, že mám trochu problém rozluštit, co jsi psal, ale pokud se ptáš na to, jestli lze hrát Mass Effect 2 na GeForce 8400gs, tak asik takhle - já hrál jedničku na 8800gts a už to bylo tak tak (ale v nejvyšší grafice), takže si myslím, že hrát dvojku na 8400gs musí být utrpení. Možná by šlo úplně stáhnout detaily a zmenšit rozlišení, ale na to bych se vykašlal. Ten kmitočet procesoru a velikost paměti jsou nadstandardní, vzhledem k té kartě, takže bych jednoznačně doporučil silnější grafiku. Máš smůlu, tu GeForce 8800gts jsem před dvěma dny hodil do popelnice
P.S. 7600GT byla vcelku legendární karta, vůbec bych se nedivil, kdyby byla výkonější, než ta 8400gs. Sice asik nebude mít novější funkce, ale k čemu jsou Ti funkce, když je karta slabá?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.