Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mam verzi geforce 8 series 8400gs a když jsem byl u něj tak má geforce 7 series 7600 GT a mu funguje mu dobře na hrání na nové můj kámoš mi pučil novou hru mass effect2 zkoušel jsem hrát ale seká a to mam 3gb ram!a i 3,20ghz!a je pentium 4 celeron D nevíte jak zvyšit vykon ve hře a nebo mam stahnout ňáke nejnovejší nvidia?dekuju
Ahoj.
Přiznám se Ti, že mám trochu problém rozluštit, co jsi psal, ale pokud se ptáš na to, jestli lze hrát Mass Effect 2 na GeForce 8400gs, tak asik takhle - já hrál jedničku na 8800gts a už to bylo tak tak (ale v nejvyšší grafice), takže si myslím, že hrát dvojku na 8400gs musí být utrpení. Možná by šlo úplně stáhnout detaily a zmenšit rozlišení, ale na to bych se vykašlal. Ten kmitočet procesoru a velikost paměti jsou nadstandardní, vzhledem k té kartě, takže bych jednoznačně doporučil silnější grafiku. Máš smůlu, tu GeForce 8800gts jsem před dvěma dny hodil do popelnice ![]()
P.S. 7600GT byla vcelku legendární karta, vůbec bych se nedivil, kdyby byla výkonější, než ta 8400gs. Sice asik nebude mít novější funkce, ale k čemu jsou Ti funkce, když je karta slabá?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.