Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevidím druhý hdd (ide)

Od: prskac1* odpovědí: 9 změna:

Zdravím, chci se zeptat, jestli někdo nevíte co se mohlo stát?

Přeinstaloval jsem PC a nevidím v něm můj druhý HDD. BIOS ho detekuje, je vidět i ve správci disků v PC,ale nejde otevřít a v TENTO POČÍTAČ není vůbec vidět. Netušíte někdo kde je zrada?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ovladač ne, ale kouknul bych zda má vůbec vytvořený oddíl a zda je naformátovaný. Takže ve správě dísků na to juknout

kosak*
hodnocení

0x

Zkoušel jsi se na něj dostat odjinud než přes TENTO PICTAC? Třeba přes příkazovej řádek?

Tak je možný že se ti nějak (nevím proč) nenačetl ovladač. Jestli ho vidíš ve správci disků, tak na něj normálně klikni, mrkni se na vlastnosti jetli tam je nějakej ovladač, případně ho zkus aktualizovat.

hodnocení

0x

jak píše maverick, pokud není naformátovaný, tak jej neuvidíte

prskac1*
hodnocení

Tak proč je vidět když ho připojím přes box USB...Disk je naformátovaný, a v druhém PC taky funguje jak má.

Až se podíváte co to vůbec ukazuje tak budeme řešit dál...do té doby žádné tak proč ;)

bena*

I nenaformátovaný disk WIndows uvidí. Ale pokud není vytvořený oddíl, tak ho neuvidí.

Jak psal maverick, kouknout se, zda-li vytvořen oddíl.

Pokud není, otevřte Ovladací panel Nástroje pro správu→Správa počítače→Úložiště→Správa disků.

prskac1*
hodnocení

Lidi, kousek výše je napsáno, že disk byl používán jako druhý HDD na data. Takže asi naformátovaný bude. A Bude asi mít i oddíl. Nebo předtím fungoval jen tak nenaformátovaný a bez oddílu?

Asi ne, že! *zed*

výtka
Upozornění od sys maverick 05. 08. 2011 13:01:45
Buď chceš problém řešit a poskytneš nám informace o které žádáme a nebo to nech být a nic nemusíš říkat. Ono se nedá nic vymyslet když se oháníš jen slovy a proč a to asi ne místo taky aby ses obtěžoval a odpověděl!
bena*

Ano, všiml jsem si, že jste to napsal ve 13:09, ale v tu dobu já psal odpověď, kterou jsem dopsal ve 13:10...

hodnocení

0x

A jiný kabel jste zkoušel?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]