Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci zprovoznit novou turistickou navigaci Garmin Oregon 450. Z CD jsem stáhl program do PC a když chci připojit samotná přístroj k PC, píše mi to tuto hlášku: Adobe Reader nemohl otevřít gmapsupp protože je buď soubor nepodporovaného typu, nebo byl poškozen (např. jako příloha e-mailu a nebyl správně dekódován. Co s tím? Postupoval jsem podle návodu a přes e-mail jsem nic neaktivoval.
Děkuji za odpověď
Ta hláška o Adobe Reader a souboru gmapsupp.img je naprostý nesmysl.
Soubor gmapsupp obsahuje mapové informace a určitě není možné tento soubor otevřít v prohlížeči Adobe Reader.
Pokud máte CD tak na něm je určitě nějaká mapa. Tu mapu musíte nainstalovat do počítače.
Potom si požádat o kód na odemknutí mapy.
A až bude mít mapu odemčenou, tak si ji nahrajete pomocí programu mapsource nahrajete do Oregonu.
Pročtěte si návod přiložený k přístroji a nebo hledejte kompletní manuál (příručku) na CD.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.