Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak aktivovat navigaci Garmin Oregon 450?

Od: saman47* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, chci zprovoznit novou turistickou navigaci Garmin Oregon 450. Z CD jsem stáhl program do PC a když chci připojit samotná přístroj k PC, píše mi to tuto hlášku: Adobe Reader nemohl otevřít gmapsupp protože je buď soubor nepodporovaného typu, nebo byl poškozen (např. jako příloha e-mailu a nebyl správně dekódován. Co s tím? Postupoval jsem podle návodu a přes e-mail jsem nic neaktivoval.

Děkuji za odpověď

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ta hláška o Adobe Reader a souboru gmapsupp.img je naprostý nesmysl.

Soubor gmapsupp obsahuje mapové informace a určitě není možné tento soubor otevřít v prohlížeči Adobe Reader.

Pokud máte CD tak na něm je určitě nějaká mapa. Tu mapu musíte nainstalovat do počítače.

Potom si požádat o kód na odemknutí mapy.

A až bude mít mapu odemčenou, tak si ji nahrajete pomocí programu mapsource nahrajete do Oregonu.

Pročtěte si návod přiložený k přístroji a nebo hledejte kompletní manuál (příručku) na CD.

nu*
hodnocení

0x

No já postupoval podle návodu a na strácne myDashboard jsem garmin zaregistroval, stáhl aktualizace, a když jsem si něco vYmazal tak na stránce garmin jsem si bezplatně opravil firmware...něco děláte špatně

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]