Nejste přihlášen/a.
Dnes se mi po spuštění stránek www.seznam.cz načetl seznam, ale poněkud divně.Například počasí bylo umístěno jinde, menší a odskočené, přihlašovací okno mělo jiný vzhled a zešedlé a nemohl jsem se dostat pomocí TAB na výběr emailu seznam/email/post atd. Netuším čím to může být, ještě před hodinou jsem se přihlašoval na jiném PC a vzhled byl normální.Může být chyba u mě?Nedávno se mi Firefox aktualizoval na verzi 5.Děkuji David
doplněno 03.08.11 19:52:To počasí v prvním okně normálně bývá v pravém sloupku a ted je v levém nahoře, napůl s výběrem témat...
Mám to taky a vůůbec se mi to nelíbí. Jestli to mají jako vylepšení, tak to potěš koště.
Tak je to u nich. Podívejte se nahoře, jak tam máte vstup do emailu a nastavení, klik na vzhled. A novinka, otevře se Vám nahoře posuvná lišta s možnostmi. Nelíbí se mi to ani trochu.
Ještě si můžete dát i vlastní obrázek, ale to by chtělo něco extra nafotit, s tím hlavním po stranách. Můžete si i zvolit průhlednost, ale stejně je to k ničemu.
No jo ale když po přihlášení kliknu zpátky,tak mi najede seznam bez přihlášení.To se jim tedy nějak nepovedlo...
Takhle mi odpověděli ze seznamu na můj dotaz:
Dobrý den,
Tohle v pořádku, byly nasazeny a spuštěny změny na HOME PAGE. Původní vzhled není možný.
Pokud chcete změnit vzhled, pak musíte do nastavení dole na HOME PAGE a tak už si vybere, co preferujete.
Děkuji.
S pozdravem ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.