Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna vzhledu seznam.cz

Od: ds23* odpovědí: 16 změna:

Dnes se mi po spuštění stránek www.seznam.cz načetl seznam, ale poněkud divně.Například počasí bylo umístěno jinde, menší a odskočené, přihlašovací okno mělo jiný vzhled a zešedlé a nemohl jsem se dostat pomocí TAB na výběr emailu seznam/email/post atd. Netuším čím to může být, ještě před hodinou jsem se přihlašoval na jiném PC a vzhled byl normální.Může být chyba u mě?Nedávno se mi Firefox aktualizoval na verzi 5.Děkuji David

doplněno 03.08.11 19:52:

To počasí v prvním okně normálně bývá v pravém sloupku a ted je v levém nahoře, napůl s výběrem témat...

Změna vzhledu seznam.cz

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ozmo*
hodnocení

0x

nahoře v pravo je napsáno změna vzhledu tak to zkuste třeba tam

To není ono, spíš to tipuji na ten květináč *palec*

ahasver4*
hodnocení

0x

To samý.Asi něco zkouší a zapomněli nám to říci...:)

ozmo*

Tak asi jim spadl květináč do serveru *smich*

jitz
hodnocení

0x

Ahoj,já jsem taky před chvilkou si zapnula počítač a rovněž mám změny,sice všechno co jsem si nastavila,ale jiný vzhled a počasí jinde stejně jako Vy.Tak si ty změny prohlížím,asi si to seznam změnil sám.Asi se ozve víc lidí.Mějte se hezky Jitka

ds23*
hodnocení

Díky všem,

nejdřív jsem se leknul, že je to třeba nějaký vir, nebo tak něco ...

marenka*

Mám to taky a vůůbec se mi to nelíbí. Jestli to mají jako vylepšení, tak to potěš koště. *zed*

doplněno 03.08.11 20:21:

Tak je to u nich. Podívejte se nahoře, jak tam máte vstup do emailu a nastavení, klik na vzhled. A novinka, otevře se Vám nahoře posuvná lišta s možnostmi. Nelíbí se mi to ani trochu. *plac*

doplněno 03.08.11 20:22:

Ještě si můžete dát i vlastní obrázek, ale to by chtělo něco extra nafotit, s tím hlavním po stranách. *sok* Můžete si i zvolit průhlednost, ale stejně je to k ničemu.

ahasver4*

Taky to byla moje první myšlenka.Už jsme z těch virů úplně zmagořený...:)

ahasver4*

No jo ale když po přihlášení kliknu zpátky,tak mi najede seznam bez přihlášení.To se jim tedy nějak nepovedlo...

ozmo*

ajéje tak to tam už asi nakondec i nablinkali do těch serveru. to tam asi zase oslavovaly narozeniny vedoucího ne?

*haha*... a když si pomyslím, že ve mně zatrnulo, že snad vir...

lubas*
hodnocení

0x

Chci zpět mé původní nastavení!Když už udělají změny tak proč neponechají možnost mít původní nastavení?!?

Myslíte www.seznam.cz, nebo www.poradte.cz? *smich* Řekl bych, že u obojího je šance naprosto nulová.

ds23*
hodnocení

0x

Takhle mi odpověděli ze seznamu na můj dotaz:

Dobrý den,
Tohle v pořádku, byly nasazeny a spuštěny změny na HOME PAGE. Původní vzhled není možný.
Pokud chcete změnit vzhled, pak musíte do nastavení dole na HOME PAGE a tak už si vybere, co preferujete.
Děkuji.
S pozdravem ...

lidus*

Jsem tak trochu dinosaurus a změny nesnáším. To co udělali je nepřehledné a změna k ničemu. Nezbývá mi než si opět zvyknout a pochopit, že ten člověk tam nemůže sedět zadarmo ale musí vykázat nějakou činnost. Také jsem zmatkovala, že mě PC napadl vir, příště bych ocenila upozornění.

pepane*

*stop*Už Vám Seznam.cz funguje, jak má*nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]