Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obnovení systému podle data

Od: hai odpovědí: 3 změna:

Potřebuji nutně obnovit systém ale našlo mi to jen odinstalovanou hru. Proto se ptám, nejde obnovit systém podle data? Mám Win7..pokud si dobře pamatuji, tak v XPčkách to tak šlo

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Tak pokud tam nemáte žádný kontrolní bod systému nebo jinou událost, tak těžko.

Jinak, proč potřebujete obnovit systém?

hai
hodnocení

Mám koupený Assassin creed 2 a ted jsem dokoupil Assassin creed 3 jenže když jsem to nainstaloval tak se ze AC2 vymazal jeden soubor. Zkoušel jsem ho tam vložit ale hra se nespustila. Oboje jsem odinstaloval pak nainstaloval jenom AC2 ale stejně to nešlo i když tam ten soubor je. Tak jsem to chtěl vrátit jestli by to nepomohlo :(

solenza*
hodnocení

0x

Ano v XPčkách to šlo. Tato funkce se našla cestou Start - Všechny programy - Příslušenství - Systémové nástroje - Obnovení systému. Tato cesta platí pro Win XP. Jak je to ve Win7 ale ověřit nemohu, ale určitě nějak podobně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]