Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ISO obraz

Od: marketan* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, po pádu systému a přeinstalaci mám několik dotazů. Jak vytvořím ISO obraz disku (chci si vypálit sanoinstalační DVD s XP a se všemi aktualizacemi včetně SP3). Co mám udělat a jak. PC ACER. Děkuji za případnou odpověď. Maki

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

w1dowmaker*
hodnocení

0x

marketan*
hodnocení

Nemám žádné instalační CD.

w1dowmaker*

Vtip je v tom, že vy pokuď máte Win v ISU někde uložený v pc tak si ho musíte vypálit na cd/dvd a tohle je návod jak na to aby i byl funkční.

hodnocení

0x

Myslím, že nejvhodnějsí bude si přečíst odkazy v tomto foru , je tam asi 12 clanku ...

forum.zive.cz/...

bena*
hodnocení

0x

Sežeňte si Symantec Ghost - nejlepší program na zálohování. Zároveň dělá otisky disku GHO. Je to i vynikající náhrada za Obnovení systému. Mám verzi 8.3 - ta jede pod DOSem, takže kdyby byl jó náhodou nějakej problém s Windowsem, pustím DOS a Ghosta a ten se mi už postará o obnovení.

Jinak můžete zkusit si udělat instalační CD/DVD Windows XP namíru pomocí nLite. Je to sice trošku rizikovější, pokud budete upravovat systémové nastavení, ale na doplnění aktualizací, Service Packů a různých programů a taky ovladačů to není špatný.

radarbrdy*
hodnocení

0x
Stáhněte si zadarmiko CloneZilla. Je to něco jako Ghost s tím rozdílem, že neplatíte ani korunu. Stáhnete z Internetu, vypálíte na CD, přečtete si návod, a vesele zálohujete. Samozřejmě že musíte mít někde prostor kam zalohovaný balík uložit.
Pokud jde o čisté klonování DVD, tak nato jsou také nástroje zadarmiko.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]