Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ovladače k základní desce MSI K9N6GM

Od: martas12 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,
nevíte prosím někdo, kde by se daly najít ovladače pro základní desku MSI K9N6GM pro operační systém Windows Vista? Na oficiálních stránkách nemůžu vůbec tento produkt najít a ani jinde se mi nedařilo najít ovladače pro Visty...
Děkuji moc :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

msi.com/...

doplněno 02.08.11 15:21:

Caramba a toto vam jede?

msi.com/...

doplněno 02.08.11 15:31:

Podle vseho by tam mela byt Realtek sitovka, takze by jsem zkusil toto:

realtek.com/...

je dobré předem odkaz vyzkoušet .-)

hodnocení

0x

Pohledal jsem a taky jsem nic nenašel. Řešil bych to tak, že bych rozchodil alespoň síťovku pomocí nejbližsího ovladače - např z win XP. Případně jestli se doma válí nějaká síťovka navíc, ke které dohledáte snáte ovladače. Potom bych použil aplikace, skenující a stahující samy nové ovladače. Používám k plné spokojenosti Driver Genius Professional ... bohužel v neplacené verzi Vám ovladače pouze doporučí, ale nestáhne.Nicméně alespoň budete vědět název instalačního balíku nebo archivu, který máte hledat.

zkrat*

Nehodilo by se něco odsud? us.msi.com/... . Samotná MSI má na stránkách také nějakou aplikaci na update ovladačů.

martas12
hodnocení

0x

Dobry díky vsem, uz to mam :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]