Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nevíte prosím někdo, kde by se daly najít ovladače pro základní desku MSI K9N6GM pro operační systém Windows Vista? Na oficiálních stránkách nemůžu vůbec tento produkt najít a ani jinde se mi nedařilo najít ovladače pro Visty...
Děkuji moc
Pohledal jsem a taky jsem nic nenašel. Řešil bych to tak, že bych rozchodil alespoň síťovku pomocí nejbližsího ovladače - např z win XP. Případně jestli se doma válí nějaká síťovka navíc, ke které dohledáte snáte ovladače. Potom bych použil aplikace, skenující a stahující samy nové ovladače. Používám k plné spokojenosti Driver Genius Professional ... bohužel v neplacené verzi Vám ovladače pouze doporučí, ale nestáhne.Nicméně alespoň budete vědět název instalačního balíku nebo archivu, který máte hledat.
Nehodilo by se něco odsud? us.msi.com/... . Samotná MSI má na stránkách také nějakou aplikaci na update ovladačů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.