Nejste přihlášen/a.
Zkuste stahnout novejsi ovladace videa ze stranek vyrobce vaseho PC a preinstalovat
doplněno 02.08.11 12:46:Jestlize to nepomuze, tak bych zkusil otestovat nejakym HW testem cely PC
Dobry den, nic nepokazite, prootze se nejedna o zasah do hadware vaseho pocitace. jestli je PC v zaruce a nerozumite tomu, tak by bylo na snade kontaktovat prodejce s reklamaci
doplněno 02.08.11 12:58:Dejte mi Vyrobce, model PC a operacni system (Windows 7 home?). Mohu se podivat, jaky driver je potreba
Aktualizoval jsem software ovladačwe grafiky! Nevím jestli to bude teda k něčemu! Počítač mi sestavovali v Mironetu na zakázku takže ani nevím co je to za značku ale asi ASUS P7H55-M
jak píše dakon, zkuste aktualizaci ovladačů grafické karty. Pokud nevíte co máte za grafiku, nainstalujte si nějaký program pro diagnostiku. Hodně oblíbený a zdarma je program Everest Home -> slunecnice.cz/...
Pokud nechcete nic instalovat, stačí spustit i diagnostiku rovnou z windows -> Start -> spustit -> napsat dxdiag (enter)
spustí se utilita, kde na první záložce uvidíte rozpis vaší sestavy a na druhé záložce uvidíte vše o vaší grafické kartě.
Pak stačí vygooglit ovladače nebo přímo podle výrobce najet na jeho stránky a tam dohledat podle typu správný driver (ovladač).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.