Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wifi připojení

Od: lenny79 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,mám mininotebook acer a mám problém s wifi připojením.Píše mi to že jsem připojena k síti wifi,ale stránky se mi nenačtou.nevíte čím to může být?Slabým signálem to asi nebude jelikož neteř má ten samý notebook a tam připojení k té samé síti funguje normálně.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

skokycz*
hodnocení

0x

Nebude mít náhodou vaše neteř už v počítači uložené heslo k té wifce? Zatím co vy ne? určitě je signál z té jeji wi-fi kódovaný. Jinak by si na to vlezl kdo chtěl. Takže musíte se dozvědět heslo, najít si s ovládacích panelech složku ,kde bud váše inkriminované spojení a vy si tam dást heslo.

juldab*

Spíš si myslím že bude mít špatně nastavenou bránu

hodnocení

0x

Dobry den,

pravdepodobne neni na wifi nastaveny DHCP server. Vas pocitac se pripoji, coz ukazuje, ze mate heslo a pristup, ale pravdepodobne nedostanete IP adresu. Doporucil by jsem se podivat, jakou adresu ma nastavenou neter na svem PC. Napiste jaky mate operacni system, at Vam muzeme pomoci, jak se na tu IP adresu podivat.

lenny79
hodnocení

Já mám windows xp a myslím že opravdu v tomto bude problém,neteř má windows 7.

Nejlépe start, spustit, cmd, potom napsat ipconfig /all
Tam si najděte bezdrátové připojení k síti.

Nebo rovnou tam jak se to mění- ve startu, nastavení, síťová připojení, bezdrátové připojení, pravé tlačítko, vlastnosti, tcp/ip, vlastnosti a musí tam být ip i dns automaticky

lenny79
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]