Nejste přihlášen/a.
Zdravim, nainstaloval jsem na notebook windows 7 a stalo se mi ze mi vypadla wifi ale kdyz jsem na ni klikl tak hned zase jela kdyz jsem mel xp tak se mi to nestalo nikdy. Nevite cim to je?
Koupil jsem si škoda felicie a najednou mi chcípla, když jsem nastartoval, tak hned zase jela. Když jsem měl škoda 120, tak se to nestalo nikdy.
Tak přesně takový dotaz jste v řeči IT položil vy. Zkrátka PC je pořád jen stroj. Někdy se něco může něco nějak stát. Pokud to bylo jednou a naposled, neřešte to. Pokud se to bude stávat pravidelně, rádi s Vámi diagnostikujem problém. Pokud Vás to přece jen trápí, můžete si aktualizovat drivery na Wifi. Taktéž se mohlo jednat o napojení na cizí Wifi a vlastník Vás zkrátka vykopnul. Nebo máte příliš slabý signál a wifi vypadává. Nebo máte na notebooku (obyčejně na straně) mechanické vypínání wifi a nevědomky jste o něj zavadil. Nebo máte nainstalovanou od výrobce aplikace starající se o připojení k wifi - tyto ovšem bývají spíš na zlost (vlastní zkušenost)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.