Nejste přihlášen/a.
Zdarec.
Mám problém z nabootováním linuxu z flashdisku (notebook ASUS K50ID)
Chtěl jsem vyzkoušet live cd Ubuntu. Stáhnu live cd, na ubuntu.cz stáhnu softvare na vytvoření cd na usb disk dle návodu. Po jeho použití zjistím, že je to jen obyčejné rozbalení souborů z obrazu. Restartuji počítač, vlezu do biosu, jako prioritu nastavím boot z usb jednotky, ale po uložení změn obyčejně naběhne Windows.
Co s tím je? Mam za to, že muj notebook by měl z flashky bootovat. Měl už někdo podobný problém?
Vytvořit bootovaci USB flash disk můžete jednoduše i pomocí různých freeware nástrojů - např Yumi -> pcworld.cz/...
Už sem na to přišel. Přičinou je, že sem musel zmáčknout při startu počítačet esc a vybrat jednotku k bootovani. Sice nevim proc je tomu tak, ale problem je vyresen. Ted uz jen budu resin proc mi nejde se prihlasit na nasi wifi sít (zdá se ale že ovladač funguje)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.