Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč jde pomalu a hučí

Od: jajo1* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den.

Chtel by jsem se zeptat proč mi de pomalu počítač už sem to i defragmentoval a nic a strašně hučí zdroj nevíte proč?
Zdroj - ZD ZDROJ 450W (FAN 120MM) ATX
Zakladní deska - Gigabyte GA-8I915PL-G - Intel 915PL
Grafika - GK Point Of View GeForce GT210 512MB DDR3, DVI, HDMI, PCIE2.0

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kosak*
hodnocení

0x

Jsi si jistý že je to zdroj co hučí?

petula00*

To vypadá spíš na HDD.Není něco zapomenutého ve vypalovačce?

doplněno 01.08.11 09:54:

To vypadá spíš na HDD a nebo vypalovačku.Není něco zapomenutého ve vypalovačce?

hodnocení

0x

To může být věcí - od mechanického problému -> prach, tím pádem se větráček netočí jak má, tím pádem se přehřívá komponenta, kterou má chladit (CPU, GPU )

Nebo může být nějaká havěť v PC (spyware, malware, adware) , který Vám naopak bere výkon PC, proto se točí větráček o 106 a proto tak hučí ...

Radím

1) fyzicky zkontrolovat vnitřek PC, zda není větráček zanesen prachem -> promazat.

2) proskenovat pocitac programy na to urcenymi -> Spybot, CCleaner, Spyware terminator, Combofix, T-cleanner, SlimComputer ... je jich mraky. Prvni dva jmenovane doporucuji poustet pravidelne.

kosak*
hodnocení

0x

Já první co bych udělal před tím, než se vůbec začneš vrtat v kvádru, tak bych si dal CTRL+SHIFT+ESC a mrknul se na výkon, případně i na procesy.

Pak nám podej zprávu, jestli jsi našel něco neobvyklého.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]