Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skype do češtiny

Od: polinek* odpovědí: 9 změna:

jak opětovně nastavit na skype češtinu? Najednou tam mám ho v angličtině ,přitom si neuvědomuji,že bych s tím něco dělala

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petula00*
hodnocení

0x

Velice jednoduché.Dát ...Nástroje / Změnit jazyk a zaškrtnout česky(czech) a je hotovo.

doplněno 31.07.11 22:50:

Nástroje jsou ve druhé řádce odshora v liště akcí.

polinek*
hodnocení

nemám tam napsáno nic o nějaké změně jazyku

petula00*

Musíte to tam mít. edisk.cz/...

doplněno 31.07.11 23:17:

Obrázek

doplněno 31.07.11 23:25:

Ale protože to máte v angličtině tak dáte Tools / Change Language a česky(czech)

petula00*

Obrázek

doplněno 01.08.11 09:31:

Nějak mi nejde vložit obrázek,safraporte.

polinek*
hodnocení

jak kliknu na nástroje ,tak mi vyjede odstavec kde je správce stahov

doplňků

nastavit sync.

Java con.

chybová konzola

Webová konzola

inf.o str.

spustit anonym,prohlížení

vymazat nedáv. histori

Možnosti

to je vše nevím na co pak tedy kliknout díkyvám

petula00*

Protože mi nejde dát obrázek přímo,tak ho dám zase přes edisk. Kliknout na nástroje musíte v otevřeném okně Skype,ne prohlížeče. Tady je odkaz na Edisk a obrázek. Je to v angličtině.Zatrhněte česky(czech) Přeji úspěch.

edisk.cz/...

bena*

petula00: Vy to ukládáte jako BMP. To je šíleně velkej soubor a poraďte podporuje JPG, PNG nebo GIF. Já upřednostňuju PNG. A jinak se mi z té Vaší Plochy zježily všechny vlasy a chlupy ;) :D

Prostě se přihlašte a buď postupujte dle rádce petula00 nebo klikněte na Tools→Options a u Set program language to Czech /český/.

Skype do češtiny

polinek*
hodnocení

huráááá ,,už to mám! a díky vám ,,dala jsem vám bodíky!

ozmo*

Jinak jestli mohu napsat. Taky se mi to jednou stalo. Stalo se mi to díky nějaké větší aktualizaci nejspíše na skype 5.0 nebo tak nějak. Nědělala jste třeba aktualizaci Skype?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]