Nejste přihlášen/a.
jak opětovně nastavit na skype češtinu? Najednou tam mám ho v angličtině ,přitom si neuvědomuji,že bych s tím něco dělala
Velice jednoduché.Dát ...Nástroje / Změnit jazyk a zaškrtnout česky(czech) a je hotovo.
doplněno 31.07.11 22:50:Nástroje jsou ve druhé řádce odshora v liště akcí.
Musíte to tam mít. edisk.cz/...
doplněno 31.07.11 23:17:Obrázek
doplněno 31.07.11 23:25:Ale protože to máte v angličtině tak dáte Tools / Change Language a česky(czech)
jak kliknu na nástroje ,tak mi vyjede odstavec kde je správce stahov
doplňků
nastavit sync.
Java con.
chybová konzola
Webová konzola
inf.o str.
spustit anonym,prohlížení
vymazat nedáv. histori
Možnosti
to je vše nevím na co pak tedy kliknout díkyvám
Protože mi nejde dát obrázek přímo,tak ho dám zase přes edisk. Kliknout na nástroje musíte v otevřeném okně Skype,ne prohlížeče. Tady je odkaz na Edisk a obrázek. Je to v angličtině.Zatrhněte česky(czech) Přeji úspěch.
petula00: Vy to ukládáte jako BMP. To je šíleně velkej soubor a poraďte podporuje JPG, PNG nebo GIF. Já upřednostňuju PNG. A jinak se mi z té Vaší Plochy zježily všechny vlasy a chlupy :D
Prostě se přihlašte a buď postupujte dle rádce petula00 nebo klikněte na Tools→Options a u Set program language to Czech /český/.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.