Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problémy se zvukem při přehrávání DVD

Od: dance* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, potřebuju poradit. Při přehrávání vypáleného filmu mi ve všech přehrávačích na DVD co v počítači mám přestává fungovat zvuk filmu. Poradíte mi pls co s tím? Díky moc DF

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Můžete blíže specifikovat větu "přestává fungovat zvuk"?

Znamená to, že film se rozběhne, vše funguje a najednou zvuk přestane? Nebo zvuk filmu nefunguje od začátku?

Ve stolním DVD přehrávači film funguje? Co nainstalovat nové kodeky? V jakém formátu byl originál? Bylo to klasické DVD nebo ukra.. tedy stažený film? Pokud originál hraje a přepálený ne -> přepálit znova. Pokud nehraje "něco" stáhnuto "odněkud" , tak stáhnout jinou verzi.

dance*

Děkuji Vám za tuto odpověď. Problém se mi podařilo odstranit. Mějte se hezky

dance*

Děkuji Vám za tuto odpověď. Problém se mi podařilo odstranit. Mějte se hezky

dance*
hodnocení

Dobrý den, tak problém se opět objevil. Film se rozběhne se zvukem, ale asi po minutě se z něj stává němý film. Problém se rozšířil i u videí, které si pustím na youtube a i u písniček, které si na ntb v přehravači pustím. Ale když si s někým volám přes Skype, tak se zvuk nevypne a hovor proběhne v pohodě. Nevíte náhodou, co bych měla na ntb špatně nastavené?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]