Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Typ souboru nejde uložit

Od: mutozen* odpovědí: 7 změna:

Zdravím. Chtěl jsem si udělat text do Wordu. No tak jsem ho udělal. A aby sem to mohl kopírovat jako obrázek tak jsem to chtěl uložit do obrazku.cz/index.php. Jenže když jsem dal Nahrát obrázek tak se mě tam objevilo že můžu uložit jen tyto tipy souboru:

.jpg .bmp .jpeg .gif .png .swf

.Ale já v takovém souboru ten text nemám. Nevíte jak to můžu změnit na ten typ souboru? Jestli to vůbec jde :(...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pokud chceš uložit text jako obrázek, stiskni tlačítko PrtScr na klávesnici. Tím se uloží obraz obrazovky do paměti počítače. V Malování (nebo jiném grafickém editoru) tak dáš Vložit a ten sejmutý obrázek se ti tam zobrazí. Pak ho stačí případně oříznout a následně Uložit v jednom z podporovaných formátů.

mutozen*
hodnocení

A jak mám uložit ten formát?

doplněno 31.07.11 20:21:

A navíc to písmo na tom obrázku není vidět :( je nečitelný

bena*

V Malování to písmo můžete zvětšit, pokud píšete. To se dělá tak, že kliknete na Zobrazit→Panel nástrojů text a tam už vyberete veliksot písma a i typ /jestli patkové nebo takové, atd./.

Jak uložit ten formát? Jendoduše. Při ukládání /Soubor→Uložit jako máte v okénku dole Uložit jako typ a tam už si zvolíte třeba PNG. Nebo můžete nechat BMP /×bitový rastr/.

doplněno 31.07.11 20:35:

Jo a pokud to máte text ve Wordu a fotíte ho tím Printscreenem, tak budete muset ve Wordu zvětšit písmo a znovu to vyfotit...

skokycz*
hodnocení

2x

Nerozumím zcela jasně formulaci otázky. Vy jste chtěl dát text do textáku Word a tak jste ho napsal a jako obrázek chtěl sejfnout na net? No tak za prvé, když chcete obrázek z plochy, tak stačí zmáčknout Print screen , a přes windowsáckej program na kreslení si ten print screen vložíte do toho programu kombinací CTRL+V , pak stačí dát Uložit jako...vyberete typ souboru a dáte název. Ale myslím že je lepší text uložit jako text a ten pak zkopírovat rovnou do toho Wordu...

ladinpraha*
hodnocení

0x

Já to dělám takhle: ve Wordu dám vybrat vše a kopírovat, otevřu nový dokument a dám vložit jako obrázek. Znovu vybrat vše, kopírovat a vložím do grafického editoru a z něj si to uložím už kamkoli jako obrázek ve formátu, který potřebuji.

juldab*
hodnocení

0x

Otevřete txt soubor v irfanwiev a dejte uložit jako jpg

mutozen*
hodnocení

OK *ua*Díky moc všem za rady...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]