Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ovladače na tiskárnu HP Laser Jet 1000

Od: djgargamelj* odpovědí: 3 změna:

Ahoj, chci poradit : mám doma tiskárnu HP Laser Jet 1000 a chci na tuto tisk. stánhout OVLADAČE pro Widows XP 64 bit, NEVÍTE prosím nějaký dobrý odkaz? Prosím a prosím a děkuji.

Ps: už tu byl zde na dotazech

podobný dotaz ale na STEJNOU TISKÁRNU pro XP, ale na 32 bit, já POTŘEBUJU na 64. dík za odpověď přímo zde na fóru a v mém e-mailu!

doplněno 02.01.13 17:01:

Jo a vaše odpověď na můj dotaz je taký, že se týka OVLADAČE výše zmíněného pro tiskárnu HP Laser Jet 1000 Series - to Series jsem původně nedal a rada byla na stránky HP Laser Jet 1000 Printer, je v tom rozdíl v těch ovladačích? dík moc

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iku*
hodnocení

0x
Lidi vím ,že to je poradna ,ale nevím co chcete ještě víc stačí dát do vyhledávače HP LaserJet 1000 h20000.www2.hp.com/... hned to máte vůbec to není těžký opravdu .
djgargamelj*
hodnocení

Jo a vaše odpověď na můj dotaz je taký, že se týka OVLADAČE výše zmíněného pro tiskárnu HP Laser Jet 1000 Series - to Series jsem původně nedal a rada byla na stránky HP Laser Jet 1000 Printer, je v tom rozdíl v těch ovladačích? dík moc

praivo*

Není.

A pro ostatní: Tyto ovladače fungují i na Windows 7 (které oficiální ovladače nemají) - nelžu, vyzkoušeno na dvou počítačích.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]