Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chci poradit : mám doma tiskárnu HP Laser Jet 1000 a chci na tuto tisk. stánhout OVLADAČE pro Widows XP 64 bit, NEVÍTE prosím nějaký dobrý odkaz? Prosím a prosím a děkuji.
Ps: už tu byl zde na dotazech
podobný dotaz ale na STEJNOU TISKÁRNU pro XP, ale na 32 bit, já POTŘEBUJU na 64. dík za odpověď přímo zde na fóru a v mém e-mailu!
doplněno 02.01.13 17:01:Jo a vaše odpověď na můj dotaz je taký, že se týka OVLADAČE výše zmíněného pro tiskárnu HP Laser Jet 1000 Series - to Series jsem původně nedal a rada byla na stránky HP Laser Jet 1000 Printer, je v tom rozdíl v těch ovladačích? dík moc
Jo a vaše odpověď na můj dotaz je taký, že se týka OVLADAČE výše zmíněného pro tiskárnu HP Laser Jet 1000 Series - to Series jsem původně nedal a rada byla na stránky HP Laser Jet 1000 Printer, je v tom rozdíl v těch ovladačích? dík moc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.