Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,může mi prosím někdo poradit -používám prohlížeč internetu MOZILLA FIREFOX a když jsem na Seznamu a chci si dát nový panel tak se mi zobrazuje prázdná stránka a já musím pokaždé kliknout na ikonku domečku ,abych se dostala na hlavní stránku seznamu. Dříve mi to nedělalo a při každém spuštění nového panelu mi to hned skočilo na Seznam. Poradí mi někdo? díky moc
Tak jsem vyzkoušel kliknout na + a taky se otevřela prázdná stránka, ani jsem nemusel být na Seznamu. Ale nikdy jsem neměl potřebu na to + kliknout. Vždycky otevírám nový panel s tou stránkou, kterou potřebuji. Když chceš nový panel se Seznamem, tak klikni kolečkem na domeček, když máš Seznam jako domácí stránku.
Dříve ti to nedělalo protože si nepoužívala Firefox 5.0. Pravděpodobně sis nedávno updatovala prohlížeč na poslední verzi firefoxu.
Já osobně používám addons.mozilla.org/... . Tam si mlžeš nastavit prakticky cokoli, od odevírání domovské stránky v novém panelu, přes zajištění panelu před nechtěným zavřením, dále pak třeba
- aby se ti zvýrazily panely které jsi ještě nečetla
- kde se má nový panel otevřít, jestli na konci řady nebo vedle panelu, který je zrovna otevřen
- růzené klávesové zkratky, například pro znovuotevření již zařených panelů
- slučování panelů
- varování, pokud zavíráš okno s více panely
a mnoho dalších
Přesně tak. Osobně mi chování "otevřu panel a tam něco je" silně vadí, když otevírám panel, chci, aby byl prázdný. Myslím, že takových lidí je vícero, proto je tohle výchozí chování
Tak rozhodně si nepřipadám jako borec, ale díky Každopádně podobným způsobem mi prohlížeč fakt funguje
Jasně, pochopil jsem to z jejího dotazu Řekl bych "thank you captain obvious...", ale přijde mi, že to měl být spíš rýpanec do mě než strohé konstatování
Patrně patříš mezi ty zkušený borce, kteří nepročišťujou prohlížeč, maj v něm statisíce záložek a další miliony stránek v historii a tudíž je pro ně jednodušší, je-li ve Firefoxu nastaveno našeptávání, napsat dvě písmenka do prázdné lišty nežli použít vyhledavač.
Tazatelka naopak pravděpodobně věří v to že vyčištěný firefox je napůl zdravý firefox a že kamkoli se dá se dostat přes seznam.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.