Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mozilla Firefox

Od: jitule75 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,může mi prosím někdo poradit -používám prohlížeč internetu MOZILLA FIREFOX a když jsem na Seznamu a chci si dát nový panel tak se mi zobrazuje prázdná stránka a já musím pokaždé kliknout na ikonku domečku ,abych se dostala na hlavní stránku seznamu. Dříve mi to nedělalo a při každém spuštění nového panelu mi to hned skočilo na Seznam. Poradí mi někdo? díky moc

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nejsem si vědom, že by toto šlo jednoduše nastavit. K tomu účelu je potřeba nainstalovat jednoduché rozšíření, které ti načte domovskou stránku na každém novém otevřeném panelu:

addons.mozilla.org/...

juldab*

U nového panelu to nedělá u nového okna ano

ladinpraha*
hodnocení

0x

Tak jsem vyzkoušel kliknout na + a taky se otevřela prázdná stránka, ani jsem nemusel být na Seznamu. Ale nikdy jsem neměl potřebu na to + kliknout. Vždycky otevírám nový panel s tou stránkou, kterou potřebuji. Když chceš nový panel se Seznamem, tak klikni kolečkem na domeček, když máš Seznam jako domácí stránku.

kosak*
hodnocení

0x

Dříve ti to nedělalo protože si nepoužívala Firefox 5.0. Pravděpodobně sis nedávno updatovala prohlížeč na poslední verzi firefoxu.

Já osobně používám addons.mozilla.org/... . Tam si mlžeš nastavit prakticky cokoli, od odevírání domovské stránky v novém panelu, přes zajištění panelu před nechtěným zavřením, dále pak třeba

- aby se ti zvýrazily panely které jsi ještě nečetla

- kde se má nový panel otevřít, jestli na konci řady nebo vedle panelu, který je zrovna otevřen

- růzené klávesové zkratky, například pro znovuotevření již zařených panelů

- slučování panelů

- varování, pokud zavíráš okno s více panely

a mnoho dalších

klusik*

Přesně tak. Osobně mi chování "otevřu panel a tam něco je" silně vadí, když otevírám panel, chci, aby byl prázdný. Myslím, že takových lidí je vícero, proto je tohle výchozí chování ;)

doplněno 01.08.11 03:21:

Tak rozhodně si nepřipadám jako borec, ale díky ;) Každopádně podobným způsobem mi prohlížeč fakt funguje ;)

Jasně, pochopil jsem to z jejího dotazu ;) Řekl bych "thank you captain obvious...", ale přijde mi, že to měl být spíš rýpanec do mě než strohé konstatování ;)

kosak*

Patrně patříš mezi ty zkušený borce, kteří nepročišťujou prohlížeč, maj v něm statisíce záložek a další miliony stránek v historii a tudíž je pro ně jednodušší, je-li ve Firefoxu nastaveno našeptávání, napsat dvě písmenka do prázdné lišty nežli použít vyhledavač.

Tazatelka naopak pravděpodobně věří v to že vyčištěný firefox je napůl zdravý firefox a že kamkoli se dá se dostat přes seznam.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]