Chtěla bych se zeptat, dostala jsem tento tablet m.alza.cz/... a skoro vubec mi nejde internet. Na notebooku i mobilu (Sony xperia J) šlape internet uplně v pohodě. Nevite prosím cim to? Dekuju
Skoro vybec znamena co? Ze wifi se spatne chyta nebo nejede vubec? Tablety, hlavne ty levnejsi, maji trosku problem se silou signalu wifi.
bellakris
Signal mám ok, vubec se mi nechce nacist stránka, popr nacist video
jirbar*
Většinou to chce v routru nastavit a zapnout DNS serwry 8.8.8.8 a 8.8.4.4
bellakris
Router by mel být nastaveny :-\
jirbar*
Pochopitelně že musí být nastavený, ale řekl bych že s DNS serwry se nikdo nezabýval. Ty se sami nenastaví.
paw*
No, pokud to funguje jinde, nemelo by tio vadit. Kor jestli ma uzivatelka na telefonu i na tabletu atejny android. zkuste si zmerit rychlost neri na www.dsl.cz neo nejakym speed metrem z obchodu.
bellakris
Prumerna rychlost připojeni 474 kbit/s Prumerna rychlost stahovani dát 59,25 kB/s :-\
sinner
zdravím , kdo nastavoval ten Sony xperia? Pokud se podíváte na nastavení netu do něj máte určitý navod jak nastavit ten tablet .Máme 3krát PC jeden tablet Prestigio 8.0 pro duo, a Sony xperia a vše šlape v pohodě...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.