Nejste přihlášen/a.
Dobrý den!Potřeboval bych někoho kdo tu zkutečně rozumí počítačům grafice a programům ne nějakého laika! Mám nový notebook a nějak se mi nechca rozhasil program na přehrávání videosouborů stažených přes program A tube Catcher! Mám tu program Km Player na ppřehrávání videí a windows Media Player! Nefunguje mi ted ani jeden! Když si stahnu nějaký videosoubor s internetu a dám přehrát přes Km Player tak mi to přehraje pouze zvukovou stopu bez obrazu jako Mp3 přehrávač. Když dám povolit vizualizaci, tak se mi zobrazí pouze nějaká animace v podobě různých klikyháků a kruhů které se rozšiřují a zužují! Takže nic to vlastně neřeší a tento problém přetrvává dál! Když dám přehrát přes program windows media player tak se mi zobrazí pouze tabulka s kodeky a pak mi to začne přehrávat jen zvuk! Prosil bych ale zkutečně konkrétní radu co s tím mohu udělat restartování mi nepomohlo! Ne odpověd typu asi jo možná zkus uvidíš nebo nevím! ten notebook je uplně nový a nějak se tento program mi rozhasil a nefunguje! Mám zkusit odinstalovat km player a znovu zainstalovat nebo co by bylo nejlepší jaké řešení? Moc dějkuji za vaši odpověd! S přáním hezkého dne Dalibor.
Nehceš rady typu:"možná...zkus..."a sám navhuješ jestli máš program ZKUSIT odinstalovat a znovu nainstalovat. Ano, ukus to. Jestli to pomuže nevím.
A aby toho zkoušení nebylo málo, tak zkus zmíněný soubor přehrát ještě v programu VLC Media Player. Ten přehraje téměž vše bez nutnosti instalovat další kodeky:
Pokud chceš potřebuješ kodedky doinstalovat, vyzkoušej tento balík kodeků:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.