Nejste přihlášen/a.
Dobrý den Skajpoval jsem si s kamarády a při tom jsem byl na internetu. Počítač se mi celý den strašlivě sekal a potom se sekl úplně a tak jsem dlouze zmáčkla vypínací tlačítko na skříni počítače tím jsem ho na tvrdo vypnul protože sem ho něměl čím restarovat a po zapnutí vše normálně naběhlo a zase jsem skajpoval s kamarády a le nevím čím je to možné ale i před tím když jsem telefonoval přes skype tak se mi záhadně u nastavení hlasitosti mikrofonu záhadně zatrhnul čtvereček Ztlumit nyní když jsem volal tam mi to dfošlo a najel jsem na lištu a chtěljsem kliknou na takový tan šedivý repráček kterým se nastavuje hlasitost a o tam najednou nebyl a nemohl jsem ho najít potom jsem šel do nastavení kde jsem klikl aby se mi zobrazoval ten repráček ni liště ale to zatrhnuto bylo proto jsem to vypnul a znovu zatrhl potom jsem se podíval a ten repráček na tý liště byl ale když jsem na něj klikl tak bylo vše t v té ikonce anglicka a já bych se vás chtěl zeptat proč?
Avast! je na nic. Doporučuji se poohlédnout po jiném (NOD32, AVG IS, COMODO apod)
Spousta z nich má i velmi dobrý Firewall.
Já osobně používám ještě k zajištění maximální ochrany PC krom antiviru a Firewallu Zemana Antilogger (mohu zaslat odkaz)
Pro otestování PC zkuste ESET online scaner.
doplněno 31.07.11 17:40:Počátač navíc pravidelně čištěte od zbytečných souborů a záznamů (po surfování internetem, instalacích) alespoň jednou týdně programem CCleaner.
počítač čas od času čistím o zbytkových souborů bývalých programů.
Vy si myslíte že ten počítač je zavirovanej?
Jen pro informace sekáse doteďka
Je to velice pravděpodobné.
Protestujte PC již dříve zmíněným ESET online scanerem a pošlete mi výsledek.
Jaký máte OS? Pokud máte Win 7 tak utěch se mnohdy nevyplatí zabývat se s opravou a rovnou jej celý přeinstalujte na zformátovaný disk.
Samozřejmě po záloze osobních dat.
Instalace trvá cca 15 minut a následná aktualizace již závisí na instalovaném OS (jesli už má v sobě SP1 nebo ne). Ta ale může běžet na pozadí a pouze upozorní na restart, pokud to bude nutné.
Hans S.
Ještě bych s dovolením doplnil.
ESET Online Scanner je dobrá rada, ten určitě vyzkoušet.
Já bych si na to ale posvítil HjiackThisem - uvidíme, jestli tam je nějaká potvora. No a pak taky uvidíme co dál. HJT toho spoustu řekne a nemusíme "naprázdno střílet a čekat až se trefíme".
Tak ten Eset Online Scanner opravdu něco našel. Tady jsou výsledky:
Počet zkontrolovaných souborů: 91566
Nalezené infiltrace: 18
Odstraněné Infitrace: 18
Celkový čas kontroly: 03:37:28
Stav kontroly: Ukončeno
jediné co bych si mohl z předem zmiňovaných programů pořídit by byl asi jen ten CCleaner jinak si nic kupovat nemůžu protože nemám ani kreditní kartu a ještě je mi jenom 11 let takže to asi s tím kupováním programů nepůjde.
Zde to máte polopaticky napsáno:
Jak zacházet s programem HijackThis?
Stáhněte si program HijackThis (například zde → hijackthis.de/...) a spusťte instalační program. Nyní proběhne instalace. Pak HijackThis spustťe a kliknete na Do a System scan and save Logfile. Nyní proběhne kontrola, která netrvá déle než 1 minutu, většinou je hotová za 15 vteřin. Po kontrole se otevře Poznámkový blok. Obsah zkopírujte a vložte na Poraďte.cz. Po zkopírování a vložení obsahu do odpovědi klikněte na tlačítko Config... (vpravo dole) a pak klikněte na tlačítko Generate StartupList Log. Toto též zkopírujte a vložte na Poraďte.cz. Až dostanete výsledky, co fixnout (opravit), tak otevřete HijackThis a kliknete na Do a System scan only. Po kontrole zaškrtnete to, co Vám bylo řečeno ať opravíte (fixnete). Až bude vše zaškrtané, tak klikněte dole na tlačítko Fix Checked.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.