Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Porucha nastavení hlasitostí

Od: blechta® odpovědí: 15 změna:

Dobrý den Skajpoval jsem si s kamarády a při tom jsem byl na internetu. Počítač se mi celý den strašlivě sekal a potom se sekl úplně a tak jsem dlouze zmáčkla vypínací tlačítko na skříni počítače tím jsem ho na tvrdo vypnul protože sem ho něměl čím restarovat a po zapnutí vše normálně naběhlo a zase jsem skajpoval s kamarády a le nevím čím je to možné ale i před tím když jsem telefonoval přes skype tak se mi záhadně u nastavení hlasitosti mikrofonu záhadně zatrhnul čtvereček Ztlumit nyní když jsem volal tam mi to dfošlo a najel jsem na lištu a chtěljsem kliknou na takový tan šedivý repráček kterým se nastavuje hlasitost a o tam najednou nebyl a nemohl jsem ho najít potom jsem šel do nastavení kde jsem klikl aby se mi zobrazoval ten repráček ni liště ale to zatrhnuto bylo proto jsem to vypnul a znovu zatrhl potom jsem se podíval a ten repráček na tý liště byl ale když jsem na něj klikl tak bylo vše t v té ikonce anglicka a já bych se vás chtěl zeptat proč?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hansschuman*
hodnocení

0x

Jaký máte Antivir?

Hans S.

doplněno 31.07.11 17:16:

Čistíte PC nějakým software?

hodnocení

Mám antivirový program avast! ale ten nic nezjistil

hansschuman*

Avast! je na nic. Doporučuji se poohlédnout po jiném (NOD32, AVG IS, COMODO apod)

Spousta z nich má i velmi dobrý Firewall.

Já osobně používám ještě k zajištění maximální ochrany PC krom antiviru a Firewallu Zemana Antilogger (mohu zaslat odkaz)

Pro otestování PC zkuste ESET online scaner.

doplněno 31.07.11 17:40:

Počátač navíc pravidelně čištěte od zbytečných souborů a záznamů (po surfování internetem, instalacích) alespoň jednou týdně programem CCleaner.

hodnocení

počítač čas od času čistím o zbytkových souborů bývalých programů.

Vy si myslíte že ten počítač je zavirovanej?

Jen pro informace sekáse doteďka

hansschuman*

Je to velice pravděpodobné.

Protestujte PC již dříve zmíněným ESET online scanerem a pošlete mi výsledek.

Jaký máte OS? Pokud máte Win 7 tak utěch se mnohdy nevyplatí zabývat se s opravou a rovnou jej celý přeinstalujte na zformátovaný disk.

Samozřejmě po záloze osobních dat.

Instalace trvá cca 15 minut a následná aktualizace již závisí na instalovaném OS (jesli už má v sobě SP1 nebo ne). Ta ale může běžet na pozadí a pouze upozorní na restart, pokud to bude nutné.

Hans S.

hodnocení

Takže vy si myslíte že mám v počítači virus? *sok*

hodnocení

A co se dá dělat?

hansschuman*

Otestujte PC ESET online scanerem a pošlete mi výsledek

bena*

Ještě bych s dovolením doplnil.

ESET Online Scanner je dobrá rada, ten určitě vyzkoušet.

Já bych si na to ale posvítil HjiackThisem - uvidíme, jestli tam je nějaká potvora. No a pak taky uvidíme co dál. HJT toho spoustu řekne a nemusíme "naprázdno střílet a čekat až se trefíme".

hodnocení

Tak ten Eset Online Scanner opravdu něco našel. Tady jsou výsledky:

Počet zkontrolovaných souborů: 91566

Nalezené infiltrace: 18

Odstraněné Infitrace: 18

Celkový čas kontroly: 03:37:28

Stav kontroly: Ukončeno

hodnocení

jediné co bych si mohl z předem zmiňovaných programů pořídit by byl asi jen ten CCleaner jinak si nic kupovat nemůžu protože nemám ani kreditní kartu a ještě je mi jenom 11 let takže to asi s tím kupováním programů nepůjde. *smich**haha**nevi*

bena*

A co HijackThis, ten jste zkoušel? Vložte sem log a jukneme na to.

hodnocení

Co je HijackThis? A Co je log? *nevi*

bena*

Zde to máte polopaticky napsáno:

Jak zacházet s programem HijackThis?
Stáhněte si program HijackThis (například zde → hijackthis.de/...) a spusťte instalační program. Nyní proběhne instalace. Pak HijackThis spustťe a kliknete na Do a System scan and save Logfile. Nyní proběhne kontrola, která netrvá déle než 1 minutu, většinou je hotová za 15 vteřin. Po kontrole se otevře Poznámkový blok. Obsah zkopírujte a vložte na Poraďte.cz. Po zkopírování a vložení obsahu do odpovědi klikněte na tlačítko Config... (vpravo dole) a pak klikněte na tlačítko Generate StartupList Log. Toto též zkopírujte a vložte na Poraďte.cz. Až dostanete výsledky, co fixnout (opravit), tak otevřete HijackThis a kliknete na Do a System scan only. Po kontrole zaškrtnete to, co Vám bylo řečeno ať opravíte (fixnete). Až bude vše zaškrtané, tak klikněte dole na tlačítko Fix Checked.

hodnocení

Mám Vin. XP Professional Verze 2002 Service Pack 3 Procesor 2.80 Ghz RAM 1.00 GB

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]