Nejste přihlášen/a.
koupil jsem si tiskarnu EPSON STYLUS SX125,muze mi nekdo poradit jak skenovat,napsat postup kde co zmacknout?Diky
Dobrý den.
K tiskárně je dodávaný návod v češtině, zde naleznete veškeré potřebné informace.
Co se týče skenování, tak na každé multifunkční tiskárně je tzv. skenovací tlačítko, které stačí zmáčknout.
Též má možnost skenování přímo software dodávaný k tiskárně.
Pokud ho nemáte, je možné ho stáhnout spolu s ovladači na stránkách výrobce zde: epson.co.uk/...
S pozdravem
Hans S.
Toho Epsona mám doma taky. Epson scan ... to je název programu, který se vám nainstaluje po instalaci software pro tuto tiskárnu. Na jeho ikonu poklepejte a zvolte si jak chcete skenovat , tj. rozlišení, jestli barvy nebo jen čb ... jestli je potřeba nějaká korekce (většinou je potřeba odstranit prach a šum, potlačit vyblednutí) to uvidíte podle Náhledu .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.