Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ati radeon 9550

Od: pagik* odpovědí: 2 změna:
Zdravim,
Po dlouhe dobe jsem se pokusil rozbehnout svou starou sestavu a mam zasadni problem s gr. kartou. Kdyz nabehnou win maji pres celou plochu male modre ctverecky (muzu hodit printscrenn)... je to divme sestava jeste pred rokem normalne bezela, pak jsem ji odpojil a nic se s ni nedelalo)...napadl me prach v konektoru grafiky, ale problem pretvava...netusite nekdo co s tim? jestli je to hw nebo sw problem? Pripadne nejake podobne zkusenosti?
Dekuji za odpoved
Pagi

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Jako první zkontroluj nastavení (rozlišení, obnovovací f...).

Pokud to nepomůže, přeinstaluj ovladač...

doplněno 04.01.13 12:44:

A - není to vlastnost toho obrázku? - zkoušel jsi jiný?

pagik*
hodnocení

vyzkoušel jsem vše, bohužel bez jakékoliv změny...:(

doplněno 04.01.13 13:25:

jinak vše funguje bez problému...grafika píše že pracuje bez problémů, jen zobrazení stojí za prd...ale WOW jsem pustil normálně jako dřív a běželo normálně...takže grafika by měla být OK...nechápu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]