Ati radeon 9550

Od: Datum: 02.01.13 16:11 odpovědí: 2 změna: 04.01.13 12:39
Zdravim,
Po dlouhe dobe jsem se pokusil rozbehnout svou starou sestavu a mam zasadni problem s gr. kartou. Kdyz nabehnou win maji pres celou plochu male modre ctverecky (muzu hodit printscrenn)... je to divme sestava jeste pred rokem normalne bezela, pak jsem ji odpojil a nic se s ni nedelalo)...napadl me prach v konektoru grafiky, ale problem pretvava...netusite nekdo co s tim? jestli je to hw nebo sw problem? Pripadne nejake podobne zkusenosti?
Dekuji za odpoved
Pagi

Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Od: mowla*
Datum: 02.01.13 16:13

Jako první zkontroluj nastavení (rozlišení, obnovovací f...).

Pokud to nepomůže, přeinstaluj ovladač...

doplněno 04.01.13 12:44:

A - není to vlastnost toho obrázku? - zkoušel jsi jiný?

Ohodnoceno: 0x
 
Od: pagik*
Datum: 04.01.13 12:39

vyzkoušel jsem vše, bohužel bez jakékoliv změny...:(

doplněno 04.01.13 13:25:

jinak vše funguje bez problému...grafika píše že pracuje bez problémů, jen zobrazení stojí za prd...ale WOW jsem pustil normálně jako dřív a běželo normálně...takže grafika by měla být OK...nechápu

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.