Nejste přihlášen/a.
Když hraju NFS Shift tak musím mít všechny parametry na minimum aby se mi obraz nesekal.A když ještě k tomu snímám obrazovku tak se to seká.Jde tam poznat rozdíl.A mě by zajímalo Kterým HW to může být. Procesorem,RAM,Grafickou kartou.?Pokud možno zdělím svůj HW- CPU 2jádro 3 GHz RAM-2 GB GK- NVIDIA GeForce 7300 GT .Abych vědel co mám koupit aby se to zlepšilo..můžete poradit?..děkuji za odpověď
jak odpověděl kosák...POMALÝ disk .. nebo špatně defragmentovaný. Divím se při dnešních cenách HDD, že lidi nemaj v pc dva hadry..jeden systémový ,druhý na cokoliv. pak by k tomu nedocházelo... jo ještě doplním že spolu s Harddisem bych já obvinil málo paměti RAM .. při záznamu ze hry totiž grafická karta nehraje roli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.