Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program na přehrávání DVD

Od: vlk* odpovědí: 13 změna:

Dobrý večer,

poradili byste mi nějaký free program na přehrávání DVDček?

Díky,

Vlk.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

A co Windows Media Player? Když jsou v kompu potřebný kodeky přelouská vše.

bena*

Dobrá odpověď. Nač cpát do počítače desítky přehrávačů, když ve WIndowsu je přehrávač Windows Media Player. Pokud něco nepřehraje, doporučuji stáhnout a nainstalovat K-Lite Mega Codec Pack a při instalaci se držet obrázků níže. Pak WMP přehraje prakticky všechno ;)

Program na přehrávání DVD
bena*
30.07.11 21:44

II

Program na přehrávání DVD #2
juldab*

Vaše celkem dost nekritické prosazování WMP je dost nešťastné. Např jinde zmíněný vir kolující přez video na počitačích s např. VLC puginem nemá šanci. I když proti lidský blbosti nic neochrání.

Pánové, poraďte, mě WMP nechce zobrazovat titulky a při tom VLC Player je normálně ukazuje! Kvůli tomu jsem jej nainstaloval.

Tyhle mega giga codepacky jsou často kontraproduktivní. Media player se mi na dvd nelíbí takže bych to řešil jak bylo řečeno Gomplayer, VLC a nebo ten který z nějakého důvodu vynecháváš při instalaci packu- Media player classic- ten jediný bych ti schvaloval. Jinak asiciaci všech souborů jak to pěkně ukazuješ, bych nechal na uživateli a nenutil bych mu asociaci úplně všeho jak to ukazuješ, to jen tak na okraj

juldab*

Von ten k lite je z velké části FFDShow. Ale naistalovat mediainfo a nenainstalovav MPC který jako jediný co vým umí využít jeho potecialu mi připadá kontraproduktivní. Dále neinstalovat halali když HD video se pomalu stává standartem nevim nevim A k tomu WMP tady je přesnej popis co se děje. programujte.com/... Chtěl jsem napsat jek se to jednoduše udělá ale už vidím tu hromadu intelektualu posílajících toto video

lui*
hodnocení

1x

Media Player Classic - Home Cinema. Je to FREE. A přehraje vše.

lui

souhlasím. Hlavně umí zobrazit všechny informace o videu, audiu. Pro mne kontrolní přehrávač.

hop®
hodnocení

0x

Třeba InterVideo WinDVD...

ds23*

GOM Player - přehrává AVI, MP3, MP4, DVD a poškozená videa, k programu je i čeština :)

hodnocení

0x

Dobrý je i VLC Player, má v sobě všechny potřebné kodeky!

vlk*
hodnocení

Díky všem za tipy ;).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]