Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lcd monitor vs PS3

Od: sanka* odpovědí: 2 změna:

Ahoj,rád by jsem si koupil monitor kolem 3 - 4 tisíc,aby na něm šel PS3..Líbil se mi tento lcd-monitory.heur/... ,ale byl jsem ho zkoušet v obchodě a PS na něm nešlo,prodavač říkal že byl monitor asi rozbitý,tak objednal nový,že to ještě zkusíme - po zapojení totiž šla jen černá obrazovka,nastavili jsem PS3 i na HDMI výystup,který má monitor a zkoušel jsem i to s držením tlačítka reset,které vynuluje nastavení konzole..Ale asi to bude tím,že monitor nepodporuje HDCP,to je prý nějaká ochrana zobrazení nebo co,nebo nevíte kde ještě jinde by mohla být chyba?Popřípadě mi nějaký monitor který má HDMI výystup a PS3 na něm půjde v tomto peněžním rozmezí poradil? :) Děkuji..

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sanka*
hodnocení

Pořád nic? :/

huhu
hodnocení

0x
Asus VE247H

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]