Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PDF-Adobe-úprava fotografií

Od: kvestoraa* odpovědí: 5 změna:

Potřeboval bych poradit ,dost často dostávám od přátel email s přílohou v pdf-Abdobe.Přílohu sice uložím, ale když potřebuji např.upravit fotografie, tak mi to nejde a já nevím, jak na to.Poradí mi někdo.-kvestoraa-

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Formát PDF není určen k editaci obsahu. Nejjednodušší bude poprosit přátele o jiný formát příloh, pokud tyto přílohy pouze nepřeposílají. Druhá možnost je zakoupit SW, který editaci PDF souborů umožňuje.

Pokud chcete editovat ten pdf soubor, tak viz výše. Pokud ale chcete pracovat jen se samotným snímkem, můžete si ho vyextrahovat; buď sejmutím obrazovky, nebo i přímo v Akrobatu je na to nástroj Snímek, kterým si obrázek (po ohraničení myší) uložíte do schránky a dále zpracujete v obrázkovém editoru. (Takhle můžete vybrat i text, ovšem v podobě obrázku. přímo na text je nástroj pro výběr.)

bena*
hodnocení

0x

Můžete zkusit PDF převést do jiného formátu /třeba Word (DOC) nebo jiný/...

Online převodník → pdftoword.com/...

To je zajímavý odkaz. Uložím si ho.

Já bych to nepřeváděl do jinýho formátu, ale jak radil kartaginec, vytáhnout z PDF samotnou fotku a tu pk v nějakým editoru upravit. Případně Zoner Photo Studio umí fotky vytáhnout přímo z PDF a pak se dají upravit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]