Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Komponenty do PC

Od: dweight odpovědí: 2 změna:

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať, či je pre mňa ako hráča dobrá táto zostava. Potreboval by som len tieto komponenty. Ostané veci mi do MB sedia.

Ram karta: alza.sk/...

Procesor: alza.sk/...

Základná doska: alza.sk/...

Keď som si pozeral základné dosky tak som našiel aj nejaké mATX a miniITX ale ocov kolega mi poradil že do herných strojov je to zlá voľba hlavne, keď mám 1GB DDR5 (RADEON 5770). Veľmi sa do toho nevyznám ale tá i5 má nejaký grafický čip. Čo to je? A čo je technológia Intel Turbo Boost? Ďakujem za rady.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Technologii TurboBoost máš popsanou přímo v popisu toho procesoru. Jedná se zvýšení frekvence jader procesoru nad nominální hodnotu při jejich vysokém vytížení.

Grafika je v CPU obsažena, to je pravda. Na běžnou práci je její výkon dostatečný, na hraní her pak použij externí grafickou kartu.

dweight
hodnocení

Aha a na ten Turboost je potrebný asi aj chladič procesoru, že? Ok a celkovo by si to ako zhodnotil popr. čo zmenil. A je lepšie mať 8GB 1333Mhz Ram kartu alebo 4GB a tých 2133Mhz.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]