Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obnovení ntb s w7 do stavu před

Od: limakna2* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,snad popíšu můj problém správně:potřebuji se vrátit v bodě obnovy na stav,který jsem měl 20.7.11(před nanstalováním programu).Když jsem měl win vista,tak jsem to dokázal,ale nyní u 7 tápu.Děkuji za radu

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Obnovení systému je od win XP přeci pořád na stejném místě? *sok*

Start -> Programy -> Systémové nástroje -> Obnovení systému

Ve Win Vista a 7 lze spustit obnovu i přes Start -> spustit -> rstrui

limakna2*
hodnocení

To ano,tam se dostanu,ale nabízí mi to datum 21.7 a já potřebuji 20.7.(21 jsem inst.prog zrychlení pc a potřeboval bych se vrátit do stavu před)

kosak*

Pokud sis ten bod nevytvořil, tak se ti to sotva povede.

Jo takhle. No a proč se nevrátíte k tomu bodu z 21ho? Vždyť to musí být on. Windows si vytváří bod obnovy jen když je nějaká významná změna v PC. On nemohl vědět 20ho, ze 21ho budete instalovat program... vytvořil bod obnovy 21ho, protože 21ho jste instaloval ten program. Označte ten bod obnovy, musí Vám tam vypsat změny, které byly provedeny, a které budou navráceny.

kosak*

Aha, už mi to taky začíná pomalu docházet. *bzum*

Myslím že ti unikla definice bodu obnovy. Bod obnovy se vytváří PŘED změnou v systému a né po ní.

Je to záloha pro případ, že by něco selhalo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]