Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Patrně se jedná o hloupý problém, ale za žádnou cenu se nemohu přes síť dostat z počítače s WIN7 32bit na PC kde je WIN7 64bit.
Naopak to jde.
Heslo a login jsou jistě správné.
Kde je problém?
Ještě jsem se s tím nesetkal.
Nejaký Hotfix?
Děkuji
Hans S.
pokud windows 7 32 nevidi na 7 64 zdílené složky máte nastaveno nejpravděpodobněji špatně zdílení. Používate u složek autentifikaci uživatel nebo složka je přístupná pro čtení i zápis všem? Na windows 64 neběží zapnutý firewall nebo antivir s sitovou ochranou?
Na obou PC jsou ty samé software, jediný rozdíl je ve Windows
Pokud kliknu na ikonu s druhým PC, zadám login a heslo tak se ohlásí špatné heslo (heslo je stoprocentně dobé)
Naopak vše funguje a naskočí sdílené složky.
Vidím problém mězi Win 32bit s Win64 bit..ale jaký?
doplněno 09.11.12 12:01:Dělám s Windowsy několik let a nikdy jsme tyto problémy neměl.
problém určitě nebude mezi 32 a 64. Používam v síti obě varianty OS a nemívam s nimy nikdy problém. Jeden mě ale napadl. Nemáte na počítačích rozdílný datum?
Tak časem to nebylo.
Zkontroloval jsem nastavení sdílení, příastupu, ověřování a vše je na obou pc totožné.
Jediné co je na PC s Win 64bit je automatické přihlášení, ale to nikdy na jiných pc nezlobilo.
Windows si jen sám zadá heslo a přihlásí se, je to spíš zabezpečení přístupu ze sítě, aby každý nemohl brouzdat po celé síti v počítačích u kterých nesedí bez oprávnění.
Tak jsem znovu synchronizoval čas restartoval a už funguje...no není ten Microsoft na pos**
zajímavé, že u Win7 32bit to na vzájem nikdy nezlobilo...zase nějaký "inteligentní" aktualizace
jj nedavno jsem zjistil že pokud je rozdilný čas tak nedojde k samotné autentifikaci windows se sice tvaří že udaje poslal a ověžil ale k ověření vzhledem k rozdílným časum nedojde a automaticky je vracen vysledek o špatném loginu
Je ale zajímavé že dnešní moderní systémy neumí takovou banalitu vyřešit automaticky
Všem moc děkuji za rady
Hans
Na každém PC byl zjevně nastaven jiný synchronizační server.
Nyní již jsou časy totožné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.