Nejste přihlášen/a.
zdravím,zakoupil sem si nový wifi router Asus RT-G32,u té vifi airlive se podle technika nedalo dostat do nastavení,avšak na net mě to spustilo.koupil sem si tedy nový router, zapojil sem kabel od internetu,moji wifi sít to vyhledá bez problému.připojím se na ní,ale nenajede mi žádná vebová stránka.dhcp server sem dal na automaticky. do nastavení routeru se dostanu bez problému. když sem dal diagnostiku sítě,tak to napsalo že je problém bud s bezdrátovým adaptérem,nebo s přístupovým bodem. nevíte někdo jak a kde toto nastavit? díky
No to klonování je sice hezký, ale ne moc účinný. Ten problém je jinde. Máte internet tahanej vzduchem...tj. taky wifinou? Jestli jo,tak se vám ty dvě wifky tlučou. Doporučil bych zadat statickou IP , a číslo IP adresy změnit i na předposledním místě...dám příklad ... 192.168.1.10 by bylo standartně zhruba pro připojení přes kabel... já mám na baráku wifinou tahanej net a technik si taky lámal hlavu, alel pak na to přišel ... musí se změnit předposlední číslo...aby vámi zakoupený wifi router věděl , že je hlavní wifi podřízený, musíte zadat tedy toto př. 192.168.10.10 Nastavení provedete nejlépe on-line konfigurací na stránkách pro váš router, které jsou uvedeny v manuálu... např. něco podobného... www.192.168.1.1 heslo k této online konfiguraci máte též zapsáno v manuálu..doporučuji vám nezapomenout i na bezpečnostní zajištění vaší wifi a zadat tedy šifrování s heslem..
tak po 3 hodinovém goglování sem našel postup,vyzkoušel sem ho a funguje to
v nastavení routeru pod lan se musí změnit předposlední číslo bylo tam 192.168.1.1
změněna na 192.168.2.1
takže jste byl docela blízsko. šifrování sem dal WPA2. i tak vám děkuji za pomoc.
kdyby jste byly registrovani,dal bych vám bod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.