Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení bezdrátové sítě

Od: lukeos* odpovědí: 8 změna:

Potřeboval bych propojit počítač(Windows XP) s notebookem(Windows Vista) přes bezdrátovou síť(wifi) pro sdílení internetu.Aby na obou počítačích se dalo připojit k internetu.Do počítače jsem zabudoval wifi kartu a pomocí inst. CD nainstaloval.A už se mi tam objevuje výběr bezdrátové sítě.Na počítači jsem připojený k internetu přes USB modem.Když jsem instaloval bezdrátovou síť zobrazilo že je nainstalovaná a s notebookem jsem se k ní nemohl připojit(nezobrazila se).Dal jsem u počítače Start-Ovládací panely-připojení k síti a internetu-bezdrátová síť ,zobrazilo se okno Průvodce instalací bezdrátové sítě -Další- zadal jsem název a klíč ručne-zadal nějaké heslo-zvolil pomocí USB Flash-zapojil do notebooku-nainstaloval-zapojil zpět do počítače-zobrazilo se instalce proběhla úspěšne a na notebooku tu síť nemůžu vyhledat..můžete poradit?..děkuji za odpověď

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

juldab*
hodnocení

0x

Pokud nemáš wifi AP nebo router tak obě wifi karty přepni do režimu ad hoc pro obě wifi kary zvol ručně IP ve Vistách dej jako bránu adresu té z xP a v XP povol na kartě sdíleni a firewall sdilení. Voilá vše funguje.

lukeos*
hodnocení

jak přesne přepnu karty na ad hoc a to další..?

juldab*

Na kartě bezdrátové sítě zvolit přidat vymyslet si název (SSID) třeba JARADRUM a zatrhnou sit typu adhoc

doplněno 28.07.11 22:17:

tady

Nastavení bezdrátové sítě
lukeos*
hodnocení

tamto dole mi zaškrknout nejde

lukeos*
hodnocení

beru zpět..nedal jsem přidat

lukeos*
hodnocení

začalo to cosi vysílat ale na notebooku se nepřipojím

juldab*

Na noteboku to samý přidat stený SSID a už by jsi měl vidět sdílené dokumety.

lukeos*
hodnocení

a když tam dám klíč automaticky jak ho zjistím, abych vedel jké heslo mám zadat do notebooku?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]