Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Doma máme PC připojení k internetu přes Lan a jeliko se bude pořizovat notebook a u něj bude připojení k interntu přes Wi-fi.
Budu muset domů pořídit Wifi router.
Moje otázka je na PC nemám wifi připojení ale jenom Lan bude od wifi router moné zapojit i Lan kabel abych z router bral internet jak přes LAN tak i přes WIFI?
Ano bude to moné. A na pár výjimek má větina Wi-fi routrů monost i připojení přes síový kabel. Pokud ji nějaký router má, pak lze koupit i jen Wi-fi AcesPoint. Ale je to dalí blikátko a trafo v zásuvce, take bych volil spí router s wifi. Uvedené odkazy jsou jen příklady.
Budu muset koupit wiifi i s Lanem mám PC tam není wifi a v domácnosti se bude pořizovat notas a ten má připojení wifi.
Můete mi poradit podle čeho se orientova při koupi nebo doporučit nějaký dobrý wifi router který podporuje i LAN
Děkuji
Orientoval bych se podle zkueností ostatních uivatelů. Velmi dobře je hodnocen třeba tento. Myslím, e pro běné domácí pouití je naprosto dostačující. Samozřejmě jsou i levnějí, ale asi bych si pohlídal aby podporoval normu 802/11 n, to zamená, e umonuje wifi připojení rychlostí a300 Mbit/sec.
TP LINK WR743ND ten zvládne vechno. Být v reimu klienta a zároveň vytvořit Wifi. A pokud Vae připojení je chráněno MAC adresou tak naklonovat pochopitelně taky umí. Hlavně aby to nebyla verze 1.1. Ta se jim nepovedla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.