Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde najet PC

Od: trew odpovědí: 13 změna:

Ahoj.Poradte prosim...Nejde mi najed PC. Po zapnuti najedou ventilatory , a na bedně sviti obě kontrolky . myš sviti ale lkavesnice ne. Na monitoru se nic neobjeví . Nejde najed ani do Biosu. Vyzkoušel jsem vyměnit zdroj, grafickou kartu ale nic to nezměnilo. Jinak jsem kotroloval všechny konektory ...

Poradte prosim čim by to mohlo byt nebo co ještě vyzkoušet...

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pak může být ještě vadná základní deska, procesor a své mohu udělat i paměti. Zkus ještě odpojit všechny periferie (klávesnici a myš) a pevný disk a mechaniky. Zkus zapnout a otestuj.

trew
hodnocení

Tak jsem vše povytahoval a nic... . Tak jsem vše zapojil spět a najela mi černa obrazovka viz foto. ale dal nemužu pokračovat trotože nejde klavesnice. je připojena ale nesviti a nefunguje.

Nejde najet PC

V podstatě by mělo stačit stisknout klávesu F1 pro potvrzení hodnot. Defaultní nastavení je již nahráno. Pokud jsi se v PC nešťáral, doporučil bych ti vyměnit baterii zálohující hodnoty BIOSu. Obvykle je to CR2032.

zkrat*

Klávesnici máš připojenou přes USB nebo PS2 / DIN?

stany*
hodnocení

0x

Podle fotky je chyba v biosu. Bude třeba rozdělat bednu a "jumperem" přepnout bios do defaultního režimu, pak to pojede, ale bude třeba bios znovu nastavit. Takováto chyba se hojne stava u snahy přetaktovat procesor, který přetaktovat nejde

hop®
hodnocení

0x

Asi má špatnou stravu a špatně se najed...

Zkoušel jste po téhle hlášce najet do Biosu, dát firemní (default) nastavení a ULOŽIT?

doplněno 26.07.11 21:15:

...aha, teď čtu, že nejde klávesnice... *hi*

trew
hodnocení

Jak se takovy problem muže stát? Tak to mi nezbyva nic jineho než odnest stroj do opravny. Kolik to muže stát?

Těžko říct, kolik to bude stát, když se neví, co s tím je. Zkoušel jsi tu klávesu F1? (případně DEL?)

rew
hodnocení

Nezkoušel jsem F1 ani Del protože nenajede klavesnice.. Klavesnici mam připojenou přez konektor ne přez USB.

výtka
Upozornění od sys spider 26. 07. 2011 21:29:06
Zkus to...

trew
hodnocení

Kdaba mi jela ta tiskarna c o mam zvolit F1 , DEL , nebo F9?

trew
hodnocení

Tak klavesnice najela-špatne zasunuty konektor-

Tak co mam dat F1 nebo DEL?

Dej F1. Systém by měl naběhnout a po restartu by mělo být už vše OK. Pokud to bude dělat i po vypnutí PC je na čase vyměnit tu baterii jak jsem již psal.

trew
hodnocení

Pardooon. napsal jsem tiskarna misto klavesnice...*ee* už jsem z toho zblnutý jak to moje PC...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]