Nejste přihlášen/a.
prosím vás je tento notas dostačující na běžné domácí užívání?
(internet,nejaká ta úprava fotek a sem tam nějaká hra?
děkuji
Další inteligentní odpověď.. Doba se změnila,Acer není jako býval,dneska už ho má taky pár lidí,a funkční..
Za tu cenu,bych řekl že to celkem ujde,CPU,RAM i GK stačí.. Nejnovější hry na největší detaily asi ne,ntb nejsou tak skvělý na hry jako stolní,ale řekl bych,že by to mělo stačit na pár her,úpravu fotek atp.
Ano doba se změnila. Ale stejně bych radši věřil osvědčené značce než výrobci, od kterého mám za měsíc na opravu 4 notebooky z šesti. Třeba to už dělá jinak, co já vim, je to věcí názoru. A našlápnout notebook umí každej, ale málo kdo umí udělat aby to fyzicky vydržel, uchladil ten "nakydanej" výkon a aby byl spolehlivej. Já jen přidal svůj názor, toť vše.
Tak rozhodně bych doporučoval do toho jít. Lidi co ti říkaj o značce acer věci které by ti mohly rozmluvit tvůj nákup jsou minulostí. Dříve byl acer jedna z nejhorších značek. V současné době je její kvalita na dobré úrovni a vydrží její HW součástky docela dost dlouho. Hlavně když se něco podělá, tak servis je schopný si pro ntb přijet a přivést ti ho a to zdarma. Známý má už ntb nějakých 7 let a jede mu pořád skvěle, já mam acera a už ho mam 2.5 roku, a další notes mam hp. Spokojen jsem zatím s oběma.
Tá cena je dobrá jak na hraní lepších her tak na úpravu fotek. Jen pokud budeš mít možnost tak 64bitové windows. Nevím jak to je ted ale Windows Vista a nižší 32 bitové operační systémy nezpracují více paměti než 2 nebo 3GB, to by znamenalo že by ti těch 4 bylo k ničemu, když by to využívalio jen 2 nebo 3 GB. Ale jak říkám nevím jak to je s Windows 7.
co tak jen tak po očku sleduji, tak bych řekl, že právě ACER je možná jeden z nejprodávanějších noťasů, neli vubec nejprodávanější
takže asi kvalita bude OK, a cena taky je SUPER
Prvne by jsem se zamyslel, jestli pravdu potrebujete laptop. Jestli mate dost mista na klasicky pocitac a vite, ze ho nebudete tahat do skoly / prace, tak by jsem byl spis za Desktop, ktery muzete nejakou dobu "vylepsovat". Nerikam, ze je to Vas pripad, ale spousta lidi co notebooky ma je pouziva tak, ze je muze prenest na pohovku a pracovni stul
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.