Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fotky na facebooku se nezobrazují

Od: joshua* odpovědí: 1 změna:

Mám problém s facebookem. Možná je chyba na straně prohlížeče, možná na straně facebooku každopádně u některých přátel (pokaždé u jiných) se mi místo fotky zobrazí takový ten čtvereček. Když zobrazím profil, už je vše ok. Nevíte v čem by mohl být problém?

Pro rejpaly, nejsem na fb závislák. Mám ho jen kvůli přátelům a jsem tam jen když si vzpomenu. Díky *smich*

Fotky na facebooku se nezobrazují

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

jerkie*
hodnocení

0x

moc se v tom nevyznám,ale většinou,pokud se nepletu,jde o chybu v načítání obrázků,kde se pak místo toho daného obrázku zobrazí právě onen čtvereček,nevím zda s tím můžete něco udělat,ale myslim že postupem času to ustoupí :D ale možná se pletu..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]