Nejste přihlášen/a.
Je možné,že se zpomaluje internet(připojen přes kabelovou televizi),v pracovní dny tak,že se nenačítají vůbec stránky nebo hrozně dlouho a ještě třeba jenom půlka.Funguje jenom o víkendu a brzo ráno nebo pozdě večer.Připadá mi,že když se připojí více lidí nefunguje.Má někdo podobnou zkušenost,řešil to někdo nějak?
Zkušenost mám - z doby před cca dvanácti lety, kdy jsem jel přes pevnou linku a modem. A číhal jsem na 21. hodinu, od té to bylo vždy levnější, tuším cca 15Kč/h. Problém byl, že číhali všichni
Ale k otázce. Poskytovatel by Vám měl zaručit nějakou minimální rychlost. Sice může docházet k agregaci, ale prostě pod nějaký limit by jít neměl. Takže se podívat do smlouvy, jaký máte tarif a jaké rychlosti to odpovídá.
Na druhou stranu, je rok 2011, plynulé zobrazování webových stránek je minimum, které musí snad umožňovat každé připojení. Necháme stranou nouzová připojení přes mobilní operátory, ale takhle Vám to chodí přes kabelovku? Když máte kabelovku, nebudete jistě někde ze samoty. Co zkusit alternativy? O2, wi.fi, optické nebo datové rozvody v domě? Jak to chodí sousedům?
UPC mám taky, rychlost je garantovaná a jede pořád stejně, nezáleží na počtu připojených nebo období, jede pořád stejně. Problém co popisujete může být přetížený server na kterém se právě nacházíte a to provider neovlivní.
Kabelovka NENÍ jen UPC.
Kontaktoval bych poskytovatele, žádal nápravu a slevu z paušálu za nefunkční dny-nemáte ale asi žádný podklad, že to nešlo
doplněno 27.07.11 16:03:A mimochodem, schválně jsem se díval na garance...ano garantuje, ale ne plnou rychlost kterou platíte: upc.cz/... a to ještě jen 98% zúčtovacího období
Tak bacha na to...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.