Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu ze dne na den mi přestala fungovat myš na notebooku ´ta dotyková normální pohyby s ní dělat můžu ale posunovat ne , mám tam totiž takovou osu viz. obrázek a po ní sem přejela a stránka se posunula a nebo sem mohla tím zvětšovat obrazovku a teď to nejde. Prosím poraďte ..
ScrL na to nemá vliv. Zkontroluj, jestli to máš povolené - Ovládací panely -> Myš -> Device Settings (nastavení Synaptics; myslím, že to není přeložené to CZ, mám EN verzi Woken) -> Settings -> poklepej na Scrolling -> zkontroluj zatržení "Enable Vertical Scrolling"a "Enable Horizontal Scrolling".
doplněno 02.01.13 18:43:Stáhni a nainstaluj si Synaptics Drivers. Možná bude potřeba restart. Když pak pořád posouvání nepůjde, podívej se na mnou uvedené místo.
Podle obrazku to bude nejaky notebook od Apple ... (když doplníte název a typ a operacni system, bude to lepší)
Hledal bych tedy v predvolbach systemu, konkretne trackpad.
Kliknete na Jablko vlevo nahore -> predvolby systemu -> trackpad ... tam by jste se jiz mela zorientovat a najit vhodnou volbu...
Bohuzel, jak uz jsem psal, netusim, co je to za zarizeni, takze nemohu byti dale konkretnejsi.
ps: jestli mate multitouch trackpad , tak se scrooling (posunovani) dela dvema prsty najednou ...
doplněno 02.01.13 11:44:ikdyž zde to asi nebude apple ... ten má na klávesnici ještě svá specifická tlačítka. Ale vzhledem je to hodně podobné macbookum... tohle bude lenovo Z570
Tedy pokud nejde scroolovací lišta , tak stiskněte klávesu SCROLL LOCK
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.