Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Větrák se otáčí těžce

Od: chladic odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, mám dotaz k jednomu větráku, možná někdo znáte, jmenuje se to hdd wave fan nebo tak nějak, jde o to, že když ho zkouším otočit,tak to jde velmi ztuha, nevíte proč by to mu tak mohlo být? Nebo je to zcela normální? S takovým větrákem jsem se ještě nesetkal.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mkat*
hodnocení

2x

Pri zapnutom pocitaci sa toci normalne?Ak ano ,tak to bude v poriadku.

kosak*
hodnocení

0x

A proč ho zkoušíš otočit?

chladic
hodnocení

mluvím o té vrtuli, utíral jsem z toho prach

stoffi*

jisté druhy krokových motorů třeba rukou otočit absolutně nejdou. Takže pokud se to točí ztuha a přitom to "neškrábe, nedrhne" atd, asi je to ok.

kosak*

Jasně, ale proč ti vadí, že s ním nejde točit, když je vyplej, tomu nerozumím.

Pokud ve stavu ON funguje jak má, chladí a nedělá hluk, tak není co řešit. Když jedeš na dovolenou, tak taky neřešíš, že ti po bytě poletuje vosa.

stoffi*

třeba se jedná o jistý druh fetišismu *smich*

kosak*

V tom případě bych doporučoval větrák stropní. Je vobrovskej a dá se na něm vyřádit doalelůja.

stoffi*

právě, že je obrovskej. To by se taky mohlo změnit na sado-maso.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]