Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pc do 2500,-

Od: mikiki5* odpovědí: 8 změna:

zdravim,chci se zeptat,chci koupit nejaky pocitac do 2300kc.pouze bednu,aby mi rozjel vice programu najednou,prehraval filmy,abych mohl hrat napr.call of duty.Nechci zadnou starou potvoru.mozno dojet,pouze jihomoravsky kraj!nabidnete,nebo mi poslete odkaz z nejake stranky,za ochotu budu vdecny!

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

0x
palenka*

Tazatel nechce "žadnou starou potvoru". To však za tento peníz bude těžké. Stroj v odkazu je dle mého názoru stará potvora. Hry nehraji, ale myslím, že na tomto Call of Duty nepojede (512MB operační paměti, integrovaná grafika).

Dopručuji ještě něco přišetřit a potom nakupovat...

des*

Tady jsou jak nové pot.za ty peníze co má ,celkem srandista. duk-pc.com/...

tomaskadlec

Dnes jsem se dival na stránku toho obchodu DUK-PC duk-pc.com/... a mají tam sestavu o 100 Kč dražší a na Call of Duty dostačující. Tom

mil®
hodnocení

0x

levnapc.cz/...

pocitacezababku.cz/...

Nemám ale osobní zkušenost. Přeji dobrý výběr. *palec*

mikiki5*
hodnocení

je tohle dobra sestava? pc.bazos.cz/...

stany*

Na tomto si zahrajes Call Of Duty 2, a to jeste na ne uplne nejvyssi detaily. Tech 2300Kč to byl vtip nebo překlep. Herni stroj za 23000 bych si dost dobře dovedl představit i vyhledově na 5 let dopredu

joshua*

Jé ten si pamatuju ze školy. Tohle byl největší krám, věčně zasekanej, házelo to pořád nějaký chybový hlášky. No hrůza. Ale možná to bylo jen tím, že to bylo ve škole *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]