Nejste přihlášen/a.
zdravim,chci se zeptat,chci koupit nejaky pocitac do 2300kc.pouze bednu,aby mi rozjel vice programu najednou,prehraval filmy,abych mohl hrat napr.call of duty.Nechci zadnou starou potvoru.mozno dojet,pouze jihomoravsky kraj!nabidnete,nebo mi poslete odkaz z nejake stranky,za ochotu budu vdecny!
Tazatel nechce "žadnou starou potvoru". To však za tento peníz bude těžké. Stroj v odkazu je dle mého názoru stará potvora. Hry nehraji, ale myslím, že na tomto Call of Duty nepojede (512MB operační paměti, integrovaná grafika).
Dopručuji ještě něco přišetřit a potom nakupovat...
Dnes jsem se dival na stránku toho obchodu DUK-PC duk-pc.com/... a mají tam sestavu o 100 Kč dražší a na Call of Duty dostačující. Tom
Na tomto si zahrajes Call Of Duty 2, a to jeste na ne uplne nejvyssi detaily. Tech 2300Kč to byl vtip nebo překlep. Herni stroj za 23000 bych si dost dobře dovedl představit i vyhledově na 5 let dopredu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.