Nejste přihlášen/a.
Zdravím chci si koupit hru NFS: MW ale nevíme jestli na můj počítač půjde A navíc něco nevím:
HW Nároky hry: Windows 2000/XP, 1,4 GHz CPU, 256 MB RAM, 3 GB volného místa na harddisku, 32 MB grafická karta, 8x DVD-ROM
Můj počítač: Windows jen Xp, volného místa na (C 23,7 GB, Ghz cpu nevím co je
, na ramce nic nemám a nevím kde zjisit kolik volného místa tam mám. Na hrddisku taky nic nemám a nevím kolik mám GB. Nevím kde to zjistit. Grafická karta nevím kdde zjistit
DVD ROM taky nevím kde zjistit.
Takže nevím kde zjistit tyto věci (Kolik tam mám místa): 1,4 GHz CPU, RAMKA, Harddisk,Grafárna a DVD ROM. Tak todle nemůžu zjisit kolik tam mám volného místa. Já jsem blbej Poradíte mi prosím někdo? Děkuji
Existují diagnostické nastroje, ktere Vam proskenuji pocitac a reknou Vam to, ale je zbytecne si neco instalovat, cemu stejne nerozumite.
Nejrychlejsi je asi kliknout pravym tlacitkem na TENTO POCITAC a zvolit vlastnosti. Tam se dozvite asi nejrychleji to, co hledate.
jinak CPU je procesor a GHZ je jednotka gigaherz v kterych se udava frekvence (rychlost) procesoru.
Pro Vas bude asi nejsnazsi najet na stranku
Zde si nastavte Hru kterou chcete hrat a kliknete na CAN YOU RUN IT? Javovsky skript vam proskenuje pocitac a sam Vam nahlasi, zda tu hru na svem PC rozejdete nebo ne.
PS: javovsky skript nejspis hodi hlasku o tom, zda jej chcete spustit -> YES
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.