Nejste přihlášen/a.
Dobry den, mam windows xp a vsiml jsem si ze cvaknuti kdyz otevrete nejakou slozku napoprve neudela, az napodruhe. U jineho pocitace mi to nedela. Nevite cim to muze byt? Je to takova malickost ale vadi mi to.
Jj ale o to mi nejde. jde mi to ze kdyz na slozku poklepam poprve tak se zadny zvuk neozve to cvaknuti se ozve az kdyz slozku otevru podruhe...
A je to skutečně tak, jak píšete? Nepletete si "otevřu podruhé" spíše s "obnovou" ci "maximalizaci" okna? Nedovedu si predstavit, ze by si windows pamatovali, ze zrovna tuto slozku jste dnes jeste neotevrel a tak jsou zticha a teprve napodruhe daji cvaknuti .-)
Jestli jen nemate prave tento zvuk vypnutý a složku zminimalizujete na lištu a když teda podruhé kliknete, složka se zmaximalizuje, ci obnoví a na tuto akci tam nastaven zvuk mate, cili proto se ozve.
Zkontrolovat kazdopadne nastaveni zvuku v
Start- > Nastaveni -> Ovladaci panely -> (pri klasickem vzhledu) -> Zvuky a zvuková zařízení -> záložka zvuky -> a zde bych nastavil výchozí nastavení. Nebo si postupně prokontrolujte ony položky, kde je u názvu Sluchátko - neb to je nastaven u této akce zvuk.
Start -> Nastavení -> Ovladaci panely -> (pri kategoriich) -> Zvuky a zarizeni pro praci se zvukem -> Zvuky a zvuková zařízení
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.