Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Prosím Vás jestli by nešlo nějak zablokovat přístup někomu na můj web. Můj bývalý kamarád tam z mobilu chodí a pořád mi píše do chatu samé sprosté nadávky a uráží mne. Tak nešlo by pomocí html kódu přes jeho IP adresu nějak zablokovat přístup přes jeho mobil na můj web?
Jinak jsem si ty stránky zadarmo dělal u společnosti WEBNODE
díky!
Pokud to neumožňuje administrace těch stránek, tak u těchto free projektů na tvorbu stránek asi nijak. Zkuste stejný dotaz položit přímo jejich podpoře na podpora@webnode.cz
No já nevím ale já ten web upravuju skoro každý den .
Prostě vám nerozumím.
A to snad není žádný html kód kterým by to šlo všechno vyřešit? nestačilo by ho jenom nějak zablokovat přes IP?
tO OPRAVDU JINAK NEPŮJDE?
No stačilo by ho jen zablokovat pomocí IP ... a máte tuto možnost v tý administraci? Asi ne, když se tak ptáte. Proto to asi nepůjde. Html kodem toto neprovedete. To se nastavuje na webovem serveru ... cili pokud budete vlastnit SVUJ server, na kterem vam pojede Apache či IIS, tak tam v administraci se da nastavit parametr na blokovani IP.
Ja tu jen nastinil problem ten, ze jako pouhy uzivatel si s jejich webovym serverem nemuze nic nakonfigurovat, takze ani blokovat IP.
Tak juak si představuješ ty to nejde. Žádnej script nebo soft kterej zablokuje pouze Josefa Nováka z Horní Dolní narozeného 1,1,1991 neexistuje a už ani z pricipu existovat nemůže. Dělá se to tak že specifikuješ jeho počitač pomocí tzv fingerprintu např pomocí fontu kterej nikdo jinej nepoužívá a pak se doporučuje dělat nikoliv zablokování ale přesměrování na falešnou stránku kde si může psát co chce ale nikdo to stejně nemůže přečíst.
Napadlo mě,existuje HTML kód,co ti ze stránky udělá takovou.. Stránku na heslo,normálně uvidíš stránku "bla bla " pod tím bude kolonka,a když tam zadáš správné heslo,tak se zobrazí i to,co bude povoleno.. Jinak přes HTML asi těžko..
doplněno 26.07.11 18:36:Webnode? Proč Webnode? Dnes je lehké si udělat web,mohl bych poradit nějak,klidně to zkusit přes Joomla!,ale to je fuk,na Webnode to asi nepůjde..
Pokud se "kamarád" dopouští takového jednání, dopouští se trestného činu. Pokud tedy na sto procent víte, že je to on, varujte ho, jinak to řešte právně. Od čeho ty zákony máme, že
Jinak konkrétněji k otázce; někdy je jednodušší zablokovat celou diskuzi a chat... pokud leze z mobilu, může mít (nemusí) pokaždé jinou IP. A naopak, jednu IP může mít více lidí. Filtrování přístupu takto se dělá dost blbe
To jsem nevěděl, že je ti 11, to by byl problém, no To se fakt soudit nemůžeš (bohužel. někdy)
Jinak přístup přes mail není špatný nápad, ještě mě napadá, aby se dalo přispívat pouze registrovaným a registrace by byly schvalovány tebou ručně
a co řešitpřístup přes mail? tím vždy mail zrušíš.
Jinak k tomu souzení. Jasně už vidím jak 15 letý klučina bude se soudit.
Nejideálnější je zrušit chat a forum, mít tam jen informace které tam dáváte vy. Nebo trošku náročnější forum a chat by spadalo pod přihlášení, tím pádem by tam nemohl psát. (Každý nová registeace by byla schvalována administrátorem webu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.