Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde INTERNET

Od: petr41* odpovědí: 7 změna:

Přeinstaloval jsem sousedce WIN Vista /z originálního CD/.Problém nastal s Internetem.Nejde spustit.Přitom IP adresa /máme wifi/ by se měla načíst / i s DNS/ automaticky,což se neděje.Nevíme si rady.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ovladače na WiFi jsou nainstalovaný?

petr41*
hodnocení

Ovladače nemáme jak stáhnout,nemůžeme se přes její počítač dostat na internet.Píše nám to,že máme problémy se síťovým adaptérem.Má ho totiž přímo na základní desce.

Napadlo mě stáhnou je z mého počítače na CD nebo DVD,soubory přenést do jejího PC a nainstalovat.

ale bez ovladačů to prostě nepůjde. koukni do správce zařízení kde všude jsou žlutý otazníky a vše dostahuj a nainstaluj. Na ovladače bude stačit i fleška.

petr41*
hodnocení

Jenže nainstalovat to nejde pořád to píše že při instalaci došlo k problému.Uvažovali jsme že to odinstalujeme,ale máme obavy,že už to pak ani nenainstalujeme.

Co nejde naistalovat? Co to píše? K jakému problému dochází?

petr41*
hodnocení

Nejde nainstalovat síťový adaptér,píše to,že k instalaci došlo k problému a v závorce to píše nějaké číslo.Že mám kontaktovat výrobce.

Máš stažený správný ovladače? Necpeš tam nějaký jiný?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]