Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je tento PC dobrý?

Od: black* odpovědí: 5 změna:

Zdravím lidi , chci se zeptat co si myslíte o tomto PC : pocitace.itshop24.cz/... .. Je dobrý na hry? Cena? A na jaké detaily na něm pojede Battlefield 3? Odkaz na HW : battlefield-3.cz/... .. Já se v tom nevyznám tak píšu sem , chtěl bych si ho koupit :) Děkuji všem

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sleen
hodnocení

0x

Hmm, Battlefield 3 si jistě zahraješ. Druhá věc je, že kdyby sis koupil komponenty sám a někdo ti ho postavil, tak to bude tak za 13 tisíc nejvíc. Čili 3 tisíce dáš jaksi zbytečně a mohl bys je radši uvalit do lepších komponent.

black*
hodnocení

No problém je v tom že vůbec ale vůbec nerozumím tomu co je v PC , umím s ním pracovat ale nechápu tomu co je ve vnitř , takže já nevím co je lepší a co horší .. Umím nainstalovat windows atd .. Ale víc ne..

stany*
hodnocení

0x

Jestli to kupujes jen pro Battlefield 3 tak ti to urcite staci. Nicmene obecně pro práci i hry bych Ti nabídnul i vyhodnejsi sestavu za stejne penize. pisni na pocitacetboril@seznam.cz a jistě bychom se domluvili

black*
hodnocení

No tak beru to tak všeobecně na hry , já mám počítač ze 1GB ramkou grafická karta Ati 3450 512MB to je do šrotu , takže na něm hraju hry na nejnižší rozlišení a ještě je pomalej , seká se no prostě hrůza.

stany*
hodnocení

0x

Tuto sestavu jsem minuly tyden prodaval panovi co by chtěl herni PC za rozumnou cenu, chtěl se vlezt do 10.000 s tím, že si mechaniku DVD, klavesnici a mys doda sam.

Procesor: Intel I3 3,1GHz
Základní deska: Asus P8461/USB 3.0, gigabit LAN
Grafická karta: ATI HD 6670 1GB
RAM: Kingston DDR3 2x4GB 1600MHz kit
HDD: 500GB
Skříň: Eurocase zdroj 450W
Celková cena: 9.988Kč vč. DPH

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]